Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Dobrze przyjęty, jeszcze nie testowałem. Za dużo śniegu i za zimno na zewnątrz, :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dotarła jako opis, doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Przybyli dobrze zapakowane i w świetnym stanie. Teraz naładować go i spróbować w kilku moich RC samochodów i sprawdzić, czy jest jakaś różnica w prędkości i jak długo one biegną. Z moją nową ładowarką T400 Pro DUO powinna być w pełni naładowana w 1/3 czasu, który zajmie z ładowarkami USB, które są z moimi samochodami WLTOYS. Zamierzam spróbować w mojej FEIYUE FY08, jak łatwo pasuje do długości sposobów z 25 mm do zapasu i około 10 mm szerokości. Mając 60c ciekawe, czy to zniszczy prąd? Wkrótce się dowiem i powinno to trwać prawie dwa razy dłużej. Jak zobaczę, co z tego wyjdzie, mogę zdobyć inne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Ta bateria jest idealna pod każdym względem nawet sprzedaj napięcia prawie w pełni naładowana szybka dostawa chcę zamówić jeszcze dwa pod koniec miesiąca i tak musiałem zmodyfikować tacę akumulatora i przesunąć go trochę w górę, bo działa trochę goręcej z tą baterią 60 C, ale człowiek tak To się rusza dziękuję bardzo polecam cię jako sprzedającego do każdego 100% porozmawiać z tobą na koniec miesiąca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Potężna bateria, jednak: nie mieści się łatwo w przestrzeni 14001 baterii. Jego 4-5mm za długi, aby idealnie pasował, wymaga trochę cięcia materiału izolacyjnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Baterie są w porządku, jedna była niska, druga była w pełni naładowana nie wiem dlaczego, ale naładowana i wszystko jest dobre komórki są nawet jeszcze raz dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    The performance of the battery pack is similar to the original. But it is much bigger. you have to loose both battery pack holder.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Too big for 144001. Great battery but was looking for stock fit

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 963
    • Ft8 431
    • Ft2 297
    • Ft2 652
    • Ft16 481
    • Ft7 664
    • Ft4 597
    • Ft8 295
    • Ft13 261
    • Ft8 959
    • Ft45 140
    • Ft8 627
    • Ft25 592
    • Ft10 950
    • Ft9 965
    • Ft3 064
    • Ft10 950
    • Ft3 445