Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2021

    Bardzo zadowolony z tego małego DAC na moich starych głośnikach Technics i i Mission, Po przeczytaniu o aktualizacjach można zamienić małe OP am chip zobaczyć moje zdjęcie, można uzyskać wiele różnych z bardzo tanie do bardzo drogie, niektóre tanie są dobre, Wrzuciłem bardzo tani OPA2134 Dual Audio OP-AMP I.C. DIP-8, i wolę dźwięk z moim systemem, trójstronne oddzielenie brzmi wyraźniej. Uruchomiłem go z baterii 5v Usb, żebyś nie odbierał hałasu z prądu, chyba że stać cię na drogi, czysty zasilacz. Działa świetnie na LDAC z mojego telefonu Androida. I dociera w odpowiednim czasie, a wyświetlacz jest po angielsku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Znakomita jakość dźwięku. Jedną z najlepszych jaką do tej pory byłem w stanie przetestować jest może nawet najlepsza, jedyną wadą jest to, że nie można dostosować głośności za pomocą telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Rewelacyjna jakość, audio z kodekiem Aptx Bardzo proste i natychmiastowe zarówno ze smartfonem samsung S10, jak i z oknami PC 10 Wyjątkowa jakość, audio z kodekiem Aptx Bardzo proste i natychmiastowe zarówno ze smartfonami Samsung S10 i oknami 10 PC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Świetne urządzenie, świetna jakość odtwarzania. Serdecznie polecam produkt i sklep. Od momentu zakupu do dostawy minęło zaledwie 10 dni, dla mnie rewelacja. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    thank you it works well on old device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Całkowicie zadowolony z produktu. Bardzo szybka wysyłka do Hiszpanii. Jestem bardzo wdzięczny sprzedawcy, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Bardzo dobra cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Doskonały produkt dobrze zbudowany i z doskonałą muzyką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Doskonały produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • djkVIP3
    GR
    10/07/2021

    Dzień dobry Niestety, nie wysłałem ci nagrania, żeby opisać, że sprzęt padł po przybyciu w ciągu siedmiu dni od zgłoszenia szkody Czy istnieje możliwość, aby odesłać go do naprawy lub wymiany? Dziękuję za pomoc (urządzenie Bluetooth działa dobrze, ale nie wychodzi z niego żaden sygnał dźwiękowy)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 010
    • Ft29 162
    • Ft5 119
    • Ft12 708
    • Ft3 643
    • Ft4 637
    • Ft24 522
    • Ft3 477
    • Ft13 555
    • Ft6 625
    • Ft2 980
    • Ft18 798
    • Ft5 303
    • Ft14 248
    • Ft18 225
    • Ft11 747
    • Ft25 305
    • Ft6 023