Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Mały, praktyczny, potężny, dużo lepszy niż się spodziewałem. Zdecydowanie polecam. Ma aparat i skrzynię nośną. Ładuje się z mikro USB. Dane techniczne w opisie produktu... Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wszystko OK. Bardzo szybka dostawa. Tylko 3 dni. Odkurzacz bardzo fajny i sprawuje się bardzo dobrze. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Świetny produkt, super szybka dostawa tbm, 10 dni 🤩🤩🤩 jest łatwy w użyciu i wydaje się q jego bateria wystarcza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Piękne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo szybki i mocnyl.Wygląda na solidny i stabilny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Mocne, praktyczne, skuteczne, proste, dobre akcesoria Wystarczająco duże światło Naprawdę świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Ładna przyczepność produktu nad siedzeniami w środkowym wagonie i idealna do zapewnienia pośredniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Całkiem legalny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobry product!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,821
    • Ft16,629
    • Ft9,253
    • Ft22,519
    • Ft18,508
    • Ft6,784
    • Ft6,167
    • Ft13,263
    • Ft8,821
    • Ft20,023
    • Ft14,251
    • Ft25,604
    • Ft7,401
    • Ft11,104
    • Ft30,883
    • Ft15,423
    • Ft83,298
    • Ft2,712