Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(472)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(472)
    • 5 Star(406)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Świetny produkt w tej cenie. Podoba mi się ten sposób ładowania USB. Światło jest bardzo silne. Użyłem tylko wewnątrz domu i trochę w ogrodzie, ale za tę cenę, polecam. Rozmiar, jaki widać z mojej ręki. Nie mały, ale nie ogromny. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Otrzymany po prawie 3 tygodniach, działa w porządku, skupia się,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    The quality of this lamp is awesome! It is solidly built and well worth the money. There is what appears to be a silicone cover for the USB charging port to prevent dirt and moisture from entering the port while in use. The light is easily turned on with a rubber encased push button on top. The light is strong and is easy to zoom to by rotating the front portion of the lamp. I highly suggest this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2017

    Sehr helle und gut verarbeitete LED Fahradbeleuchtung. Gut verarbeitetes stabiles Metallgehäuse. 3 Leucht-Modi zu Auswahl und gut zu justierender Zoom. Leicht zu montieren und rutschfest.. Einfach zu laden über den USB Port. Kleine Leuchtdiode zeigt den Ladevorgang an USB-Kabel wird mitgeliefert. Sehr gutes Produkt zu einem super Preis. Sehr zu empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    Покупал по распродаже опубликованной в телеграмм канале @chinagoodbuy (chinagb.ru) Все супер! Пришло быстро! Все запаяно! Всем доволен! Распаковка будет на канале - http://goo.gl/ANAx2c Bought on sale published in telegrams channel @chinagoodbuy (chinagb.ru) Everything is super! It's fast! Everything is soldered! Everyone is happy! Unpacking will be on the channel - http://goo.gl/ANAx2c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2018

    schön kompakte und helle Fahrradleuchte. Drei Helligkeitsstufen einstellbar. Strobolicht braucht eigentlich keiner. Alles in allem absolut ihr Geld wert!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2018

    The reason this light is heavier, is because the alu case around the LED (acts as a heat shield) is about 5mm thick. I bought the light to modify it into a motorcycle headlight. This thing is build tough. The wires are a bit thin, but other than that, it's seriously properly made. I wouldn't be scared of dropping it at all. I'm going to buy another one just in case I destroy it. It's a beast. It's an easy to use super bright LED light. Would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    Очень яркий качественный фонарь.Пришёл в Белгород за месяц.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2018

    It is nice looking and feels solid. Very bright light and focus can be adjusted. I recommend product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Zalecane, dość mocne światło, dobry zasięg oświetlenia. jest dobrym produktem w stosunku do jego ceny. Jedyny mankament jaki widzę w gumowym pasku przytrzymującym, bardzo delikatny i nie jest dużo pewności, aby pozostać silny na kierownicy, bo wszystko inne jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 828
    • Ft12 562
    • Ft11 291
    • Ft8 009
    • Ft8 371
    • Ft10 481
    • Ft7 611
    • Ft10 563
    • Ft8 371
    • Ft8 699
    • Ft9 465
    • Ft5 294
    • Ft17 840
    • Ft9 626
    • Ft12 688
    • Ft8 371
    • Ft8 195
    • Ft13 107