Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Dobrze.Urun, ale bateria nie przyjdzie kupić odpowiednio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Nie z baterią w opisie z baterią Proszę, wyślij mi baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Dobra latarka w tej cenie. Może być ładowany za pomocą ładowarki do telefonu microUSB, co jest wygodne. Bateria nie jest dobra, to tylko 1500mAh (mierzona na 2A), to bardzo niski poziom jak na 266550. Proponuję kupić lepszą komórkę 266550 albo użyć łącznika i dobrej jakości komórki 18650. Lampa błyskowa rysuje 4A, gdy bateria jest pełna, należy pamiętać o tym przy wyborze baterii. Zmierzyłem moc latarki na około 18-20W, gdy bateria jest pełna i przy 10W, gdy bateria jest na nominalnym 3,7V, załączone zdjęcia. 1500 lumenów to realistyczna postać z pełną baterią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Podoba mi się ten produkt. Wygląda fajnie i jest dobrej jakości. Powodem, dla którego nie daję 5 gwiazdek jest to, że nie wziąłem baterii. Mam nadzieję, że Xanes da mi baterię 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Pieter
    ZA
    05/12/2019

    The flashlights is way better than I expected. Very nice beam My only problem is that 1 of the batteries of the 3 did not work see my photos below

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Фонарь понравился. Сделан качественно и светит ожидаемо ярко. Пятно света, как и писали, рассеяно, но такое и нужно. На батарею сильно не рассчитывайте - пришла без "опознавательных знаков" разряженная до 1,61V (хоть и в защитной пленке) и по емкости видно на фото (1713).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Мощный фонарь, Батарея большой емкости - не "пустышка". Удобная зарядка от USB. К недостаткам, а м.б. достоинствам - большое пятно рассеяния света вокруг основного луча. Также отсутствие фокусировки, что нормально для такой цены. Доставка быстрая, но пока ехал цена упала почти на $2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    Nice flashlight and very bright, I'm happy the battery included...recommend seller, thanks.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Dobrej jakości latarka. Przyszedł za jakieś 3 tygodnie. Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Bardzo dobra latarka. Trzy tryby oświetlenia. Błyszczy bardzo mocno. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft10 690
    • Ft5 444
    • Ft12 577
    • Ft12 486
    • Ft16 618
    • Ft12 879
    • Ft8 350
    • Ft8 356
    • Ft5 768
    • Ft3 142
    • Ft14 750
    • Ft3 048
    • Ft3 771
    • Ft15 411
    • Ft3 500
    • Ft6 888
    • Ft3 265