Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(402)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(402)
    • 5 Star(383)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Wystarczy latarka. Około 500-600 Lumenów. Dołączony akumulator jest dość zły. Ale włącza latarkę. Szybko odpływa, ¯_(ツ)_/¯ zamiast tego używam samsunga 186503500mah. Samsung jest ponad 2 razy cięższy od włączonego niebieskiego. Jeśli chodzi o jakość budowy, to w porządku. Niewyjątkowe, ale całkiem dobre. Jest przejezdna. Jeśli potrzebujesz tanich latarek do wielu rodzajów przypadków użycia, ten jest całkiem dobry. Na przykład nadaje się do chodzenia.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Kupiłam tę latrkę na wyprzedaży i za cenę, którą zapłaciłam wydaje się do przyjęcia, ma już baterię, którą trzeba usunąć plastikową osłonę, żeby mogła działać. Dobre światło i rozmiar latarki jest do przyjęcia. Zostawiłem go w trybie oświetlenia i daje około 2,5 godziny, a wtedy intensywność zaczęła spadać, bateria jest około 1500mah mierzona cyfrową ładowarką, jeśli włożysz akumulator o większej pojemności, będzie dłużej naładowany. Dziękuję BG.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Chociaż jest już od dwóch miesięcy, pierwszy raz jest prawdą, to naprawdę łamie obiektyw, nie nazywa się go małym, ale z punktu widzenia wydajności, wygląd jest wszystkim kasą, a dla tego konkretnego faceta to mały 😉🇬🇷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Doskonała konstrukcja, bateria(niebieski) (które próbowałem przez 1 dzień, na kilku ładowarkach, nie pobierałem) Ale dlatego, że środkowa część latarki była mocno zaciśnięta. Ładowarka włączyła (światło do ładowania) i latarkę, ale nie odłącza jej (od ładowarki). Jest już rozwiązany i naładowany! Teraz, jest ładowanie „opcja" (wsparcie dla 3 baterii AAA), co jest doskonałą WARTOŚĆ! Bardzo dobrze przemyślany i wykonany, musi wytrzymać kilka kropli wody, ale daleko od zanurzenia (nie jest tak dobrze izolowany).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    είναι ένας καλός φτηνός φακός .ελαφρύς . για τα lumens έχω μια αμφιβολία να είναι τόσο αλλά εμένα με καλύπτει..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jedna z najlepszych latarek. Lekka waga i kompaktowa konstrukcja. Może być również używany jako narzędzie do rozbijania szkła w razie sytuacji awaryjnej.I kupiłby go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    .. καλός φακός για την αξία του... φθείρεται εύκολα το χρώμα του... μπαταρία μικρών απαιτήσεων....απλά ένας φακός αντί ενός καλού φακού κινητού..... Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jest to bardzo poręczna pochodnia LED, wykonana z aluminium i tworzywa sztucznego, więc nie jest ciężka. Ma 4 niebieskie wskaźniki dla stanu baterii do pokazania. Z ładnym paskiem dla lepszego utrzymania. Włączony akumulator ma słabą pojemność, ale to darmowy bonus, włożyłem mojego Samsunga i jest po prostu w porządku. Wielka wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jest w kręgu. Pierwsza mocna wiązka, umiarkowany, niski, szybki błysk, SOS. Bateria jest pokryta plastikiem ochronnym. Nie daj się nabrać, bo nie zapala się ani nie ładuje! To ja mam przerąbane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Zawsze jestem entuzjastycznie na temat tego, co naprawdę dobre latarki są dostępne za niewielkie pieniądze. Tutaj w wersji metalowej z potężnym baterią 18650 włącznie. Ale także koszyk na normalne baterie AAA jest wliczony. 18650 może być ładowany bezpośrednio przez Micro-USB, lub trzymać zewnętrznie. Status ładowania jest wskazany z 4 niebieskimi diodami LED. Istnieją 3 poziomy jasności, tryb ostrzegawczy i SOS. Lampa jest naprawdę niezwykle jasna. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 693
    • Ft3 348
    • Ft4 018
    • Ft6 367
    • Ft8 514
    • Ft8 527
    • Ft4 688
    • Ft8 042
    • Ft3 445
    • Ft10 050
    • Ft8 039
    • Ft12 731
    • Ft12 395
    • Ft8 195
    • Ft8 697
    • Ft6 029
    • Ft6 550
    • Ft2 343