Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Super zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Paczka przybyła wkrótce. Zegarek jest dobrze spakowany. Zawiera zegarek, pasek, kabel do ładowania i podręcznik. Pierwszym wrażeniem był bardzo tani produkt, ale jakość odpowiada cenie. Zegarek działa dobrze, połączenie bez problemów, ręczna to kupa gówna. Kod QR dla aplikacji jest w menu przeglądarki. Mam nadzieję, że to zadziała przez jakiś czas. Wspiera język czeski. Przeglądarka Whatsapp/facebook/web nie jest obsługiwana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Ostrożnie, nie dostaniesz zegarka, który zamówiłeś! Wyświetlacz jest bardzo mały i nie wypełni szkła, jak widać na zdjęciach, które pokazują w sieci. Wyświetlacz nie przejdzie do oprawki. Tu jest brzydki czarny pierścień 3mm dookoła. Więc wyświetlacz jest 30% mniejszy!! Zegarek, który dostaniesz, nie jest tym, co widzisz w sieci! Ale za cenę reszta może być ok.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Mam zegarek w idealnym stanie. Projekt jest przeciętny, podkład jest dość prosty. W przeciwieństwie do zdjęć fabrycznych, wokół tarczy znajduje się czarny pasek okręgu, który pokrywa nacięcia sekund w zależności od tarczy, i nie jest nawet do końca wyśrodkowany. Wolałbym nie stawiać go obok GT105, nie jest dużo droższy, ale konstrukcja jest idealna. Co ciekawe, telefon nie wymaga żadnej aplikacji do działania. Bateria ma 380 mAh zapisane na niej, ale nie ma doskonałego czasu pracy. Na szczęście osoba, którą zamówiłam jest bardzo zadowolona, ale polecam ją tylko pod warunkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Doskonały wygląd, doskonała cena, bardzo przydatne we wszystkich aspektach, polecam. Doskonały wygląd, doskonała cena, bardzo przydatne we wszystkich aspektach, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Jeśli potrzebujesz tylko prostego zegarka z funkcjami rozmów i przypomnieniami, zegarek ten wystarczy. Nie, poza możliwościami smartwatcha. Dostajesz to, za co zapłaciłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Proste materiały, zegar działa dobrze dotyk działa trochę późno, nie próbowałem sd nie SIM, jeśli działają, bateria działa mniej lub mniej, ogólnie działa dobrze aż do teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Jeśli wiesz, co kupujesz, nie możesz być rozczarowany tym zakupem... Prawdziwy gadżet dla pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Bardzo ładny zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 545
    • Ft8 174
    • Ft7 262
    • Ft11 199
    • Ft14 464
    • Ft22 241
    • Ft16 508
    • Ft12 744
    • Ft15 234
    • Ft16 077
    • Ft13 835
    • Ft16 665
    • Ft11 832
    • Ft12 319
    • Ft10 894
    • Ft16 665
    • Ft13 520
    • Ft2 793