Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(538)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(538)
    • 5 Star(520)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2020

    To już druga partia latarek LED, które kupiłam. Do tej recenzji wykonałem operację ładowania i test żywotności baterii. Uwaga: Podczas ładowania silikonowy przycisk na końcu świeci na czerwono. Po pełnym naładowaniu, będzie świecił na zielono przez około 30 sekund, a następnie wyłączał. Latarka posiada 4 tryby: promień mocy hi, wiązka PWM (mniejszy pobór mocy, ale mniej jasny), światło boczne hi moc, światło boczne mrugające ok. 3 lub 4 razy/sek Jeśli chodzi o żywotność baterii: Wiązka HiPower trwa ok. 1 godz. 20 min, zanim stanie się zauważalnie przyciemniona. Podczas stanu HiPower, lampa będzie coraz gorętsza z powodu rozładowania ciepła. Nie bądź zaskoczony, że znajdziesz go w ciepłym 38 do 40 stopni C - na pewno będzie cieplej niż twoje ciało. Po tym lampa zanika do przyciemnionego blasku w ciągu kolejnych 2 godzin, co powoduje, że jej skuteczność jest bliska zera. Oszacowałem pojemność akumulatora poprzez ładowanie lampy do pełnej mocy z tego etapu. Szacuję, że będzie to około 2500 mAh w sumie. (kosztował 1 na 4 sztabki w moim banku 10 000 mAh) Pojedyncze 1850 komórki znajdują się na ogół w tym zakresie (1800- 2500 mAh) Na koniec, przetestowałem funkcję zoomu o pierwszej w nocy i byłem w stanie oświetlić mały fragment budynku blisko 100 metrów dalej. Lampa ta ma dużą wartość dla swojego punktu cenowego. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Jest to świetna akcuś LED pochodnia z dwoma opcjami źródeł światła. Jeden jest z przodu jako standardowa pochodnia, a drugi z boku dwuwowy żeton, który jest dobry, aby zapalić światło w swoim namiocie. Działa świetnie i może trwać przez długi czas w użyciu. Przednia soczewka jest również powiększona. Bardzo mi się podoba ta pochodnia. Posiada również małą linę do trzymania i kabel USB do ładowania. Świetny zestaw cech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    Thanks very nice zoom led flashlight 🔦 Neblogas už tokia kaina kraunasi nuo usb vienu žodžiu universalus daiktas - automobilije ant dviračio kempinge ir tt... Keistas ledo spindulys... Foto matosi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    отличный фонарик со встроеным аккумулятором,пришёл заряженным. доставка месяц в Питер в заводской упаковке. заказываю фонарик этой фирмы второй раз, очень доволен качеством. не привычно маленькая кнопка запуска. в комплекте есть ещё шнурок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2019

    I brought this XANES T6+COB 4Modes Front + Side Light USB Rechargeable Zoomable Mini LED Flashlight and was overwhelmed by its multiple features and brightness, It's going to me a must tool in my glove box for sure. Thanks Banggood.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Naprawdę dobra latarka, jest wystarczająco jasna i to był naprawdę świetny pomysł, aby zamontować w nią światło boczne. Zdjęcia pochodzą z 3 różnych opcji o maksymalnej jasności: 1 minimalny obiektyw, 2 maksymalny obiektyw, 3 światło boczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Idealny rozmiar pochodni, do utrzymania zawsze pod ręką również, ponieważ jego waga wynosi 115 gramów i dostarczany kabel do ładowania, smycz i wygodny klips do utrzymania przyczepiony do pasa.Zalecany zakup, dzięki banggood:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Nice flashlight, bright light from both front and COB side light. The tailswitch lights up red during charging, and turns green, when charging complete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    Пришла ко мне (Гродно, Беларусь) посылка за 50 дней. За свои деньги товар адекватный. Но в целом не очень. См. фото

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    За 20 днів в Україну. Трек номер ніде не відстежувався. Фонарик класний, чотири режими роботи, ремінець на руку, центральне та бокове світло, зум. Є кабель для заряджання через USB. Дуже маленька незручна силіконова кнопка для вмикання фонарика - потрібно переклацати всі режими, щоб вимкнути фонарик.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$10.34
    • US$23.09
    • US$36.83
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$65.49
    • US$59.95
    • US$39.70
    • US$37.95
    • US$45.99
    • US$79.99
    • US$45.95
    • US$445.00
    • US$138.55
    • US$10.99
    • US$9.99