Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(386)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(386)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Tylne światło było dobrze zapakowane i w całości ze mną. Jasność jest bardzo dobra, więc jesteś dobrze rozpoznawany w tym, co dobre. Kupiłbym znowu światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobrze wykonany produkt, wydaje się dość solidny i kompaktowy. Światło wydaje się zbyt jasne nawet w dzień. Użyję go i wrócę z więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    HU
    26/02/2021

    Potężna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Właśnie ją otrzymałem, ale plastikowe pudełko zostało zerwane i można to zrobić przed wysyłką. Miejmy nadzieję, że nie ma innych szkód powodujących problem funkcjonalny w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Najlepszy wybór na swoje pieniądze, długotrwała bateria z prawdziwym użyciem i światło jest tak jasne, jak to musi być!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt działa doskonale i rozjaśnia świetnie, przybył w prawie 15 dni. Z tego w porządku. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    W końcu dotarł, ale dotarł. Na razie działa. Dziękuję, sir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    W porządku, super oświetlenie. Kupiłem już dwa takie bardzo szczęśliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonała latarka, super polecam. Bardzo pomaga w nocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    Девайс очень хорош визуально, приятный на ощупь, эргономика кнопки с четким мягким щелчком, отличная подгонка материалов. Шесть режимов работы разбиты на две группы, в одной - "мигалки" в второй "горелки". Группы переключаются между собой двойным быстрым щелчком. Светит фонарь довольно ярко даже в минимальном режиме. Есть клипса за которую девайс можно прикрепить к одежде или рюкзаку. Единственный минус этого фонаря - это его батарея, емкость которой явно не дотягивает до 1200 mAh как в описании. На самой коробке обозначены 500 mAh. Зарядка занимает 1 час. В максимальном режиме свечения девайс проработал 2 часа 3 минуты.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 709
    • Ft5 698
    • Ft4 983
    • Ft4 983
    • Ft6 407
    • Ft10 329
    • Ft3 913
    • Ft4 270
    • Ft9 968
    • Ft3 913
    • Ft3 543
    • Ft8 186
    • Ft6 762
    • Ft8 186
    • Ft3 558
    • Ft8 186
    • Ft4 631
    • Ft4 005