Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Produkt, który najmniej oczekiwałem być dobry, zaskoczony w bardzo pozytywny sposób. Bardzo lekkie, kompaktowe i dyskretne, ale oświetlenie jest bardzo silne i bardzo odległe. Świetny nabytek dla rowerzystów lub rowerzystów, którzy muszą jeździć w ciemności lub w nocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka.. Dostarczone z kurierem.. Bardzo dobry produkt w tej cenie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Słabe opakowanie, ale produkt jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    Arrived earlier than expected in 10 business days. Package arrived in perfect condition. As for the headlight, it has very good material quality and seems to be robust. As for the functionalities it fulfills all very well, the light is better than expected, good range in the distance, very clear light and illuminates the whole course very well. I still do not know how long the battery lasts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2018

    Nice light... as title say, relatively small, strong beam of light and very practical because of integrated battery charged by usb cable. It has environment light sensor but it is just convenient to brag to friends and family... practically useless because it starts lamp only when is too dark... This lamp needs, must be delivered with paper instructions!! It is very bad it hasn't such a small paper that makes life easier! rubber strap is not very good because it goes over front glass when it is mounted on thinner object. usb rubber cover is not easy to put in close position.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    linterna para bicicleta muy recomendable por el precio... me gusta el sensor de luz que te ayuda a ahorrar energía de la batería. este sensor solo permite que encienda o apague.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Jestem zaskoczony tą lampą. Małe i jasne z dobrym rozświetleniem światła. Zbudowany w 1850 jest plusem i może zastąpić go po stracie mocy. Ładowanie działa z 0,5A nad Micro USB. Na pewno nie jest to jasność 600lm, ale 300-400lm. Mocowanie kierownicy jest ok, ale nie jest bardzo stabilne. Lampa trochę trzęsie, gdy droga jest wyboista, ale pozostaje w pozycji. Lampa nie jest w 100% wodoodporna, ale wytrzyma deszcz. Jak widzisz na zdjęciu.. Nawet na szlaku oświetlenie jest wystarczająco dobre dla kontrolowanej jazdy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2018

    Товар доехал в целости и сохранности, все работает в т.ч. датчик света. Покупкой доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2018

    Ha llegado tal y como se describía en la página del vendedor. Todo ok. Manejable y luminosa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2017

    J'ai déjà plusieurs lampe de vélo et j'ai voulu tester celle ci car la forme du réflecteur me semblait bien étudié. Je dois dire que je ne suis pas déçu la lampe procure une "allée" éclairée de 3m de large sur 20 / 25 m ce qui permet de voir devant la roue et suffisamment loin devant. Comme toujours pour bien voir le mieux est d’avoir 2 sources lumineuse sur le cintre et de les espacer au maximum cela permet de modeler (3D) les aspérités de la route. la lampe est compacte le support bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 156
    • Ft8 507
    • Ft48 097
    • Ft8 882
    • Ft11 840
    • Ft9 988
    • Ft4 483
    • Ft6 293
    • Ft11 100
    • Ft15 474
    • Ft12 766
    • Ft10 651
    • Ft11 475
    • Ft9 783
    • Ft8 139
    • Ft7 767
    • Ft6 287
    • Ft17 762