Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Solidna konstrukcja, oświetlenie nie jest tak intensywne, ale jest do przyjęcia w cenie. Bardzo długi czas oczekiwania, 60 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo podoba mi się produkt, który dobrze oświetla, ma potężne światło i jak na razie widzisz wszystko, co chcesz zobaczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IanVIP5
    GB
    28/10/2020

    Wow świetnie, ma najlepsze zielone światło baterii Fookin dzięki banggood 💥😃💪🏻👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Element został wymieniony i działa prawidłowo. Doceniam to. Dziękuję za zespół Banngood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Te pochodnie są niesamowite. Nie znam ich dokładnego światła, ale używając tych 4 może w pełni zalać światło na mój zasięg łucznictwa, który ma 40m długości i 15m szerokości! Spójrz na ścianę na końcu boiska, aby zobaczyć jego możliwości. Dzięki. Jak zwykle spodziewają się kilka tygodni dostawy z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    качество сборки ниже среднего. упаковка очень плохая. заказывал фонарь с светодиодами XHP70, а пришел фонарь с слабыми светодиодами XGP-3. так же не хватает одной защиты на светодиоде. фонарь не стоит своих денег.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    hallo, Order No: 76221159 Invalid goods. This is not XHP70 LEDs but XP-G3 LEDs, low brightness! Photo attached. A disappointed customer: Sincerely, Gombas Istvan (VIP3)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Tolle Lampe zum günstigen Preis. Verarbeitung super, Lieferzeit etwas lang

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tej lampy polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Świetnie, ale myślałem, że jest trochę za duży. Nie widziałem korzyści z posiadania trzech tropów. Istnieją super małe modele Sofirn o wiele bardziej wydajne. Nie kupić ponownie przez współczynnik wielkości, choć jest to dobry latarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 299
    • Ft6 250
    • Ft4 011
    • Ft3 820
    • Ft5 521
    • Ft4 412
    • Ft2 571
    • Ft3 546
    • Ft14 701
    • Ft7 610
    • Ft4 415
    • Ft11 771
    • Ft5 514
    • Ft14 940
    • Ft8 636
    • Ft9 929
    • Ft13 074
    • Ft4 049