Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(699)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(699)
    • 5 Star(619)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    W zeszłym roku mieliśmy emisję akcji, ale załatwiliśmy to doskonale. Kolejność przybyła w dobrze zapakowane pudełko, jest bardzo lekki w dłoni, prawie ciężar zabawki, tylko na przyszłość uważam, że połączenie z lania jest odpowiednim dodatkiem do elementu. Masz cztery ustawienia natężenia, pełną moc, połowę mocy, strop i światło boczne. Jednostka nie jest tak potężna, jak pokazano w opisie, nie zrozum mnie źle światło jest jasne, ale nie obszar jasny jak w reklamie. Opcja światła bocznego jest naprawdę ładny i jasny, a stroboskop jest dobry dla przyciągania uwagi, Główna moc i zmniejszona moc nie oświetlają jak pokazano, ale jest wystarczająco jasna jak na obrazkach, dodatkowo ma ładny stan baterii w czterech zielonych światłach i lewej stronie uchwytu w postaci czterech świateł. Ogólnie jest to miła lekka pochodnia, ale ma niewiele mniej oświetlenia niż pokazano w reklamie. Czy polecam.... Tak, tak jak to jest miła, mała pochodnia z naprawdę jasnym światłem bocznym. Jasność głównego światła była trochę rozczarowująca, kiedy zobaczyłem światło, ale mimo to jest dobra pochodnia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Μικρός και πάρα πολύ ελαφρύς φακός LED με εξαιρετικά δυνατό φωτισμό για το μέγεθος του. Προσεγμένη συσκευασία αν και κάνα δυο γρατσουνιές υπήρχαν στο προϊόν, ευτυχώς όχι σε σημεία που να δημιουργείται πρόβλημα. Δεν νομίζω να αντέχει σε πτώσεις και γενικώς σε αντίξοες συνθήκες αλλά είναι ό,τι πρέπει για απλή καθημερινή χρήση. Έφτασε από Κίνα στο κούριερ σε 10 εργάσιμες ημέρες κι από το κούριερ στα χέρια μου, σε 9. Σε γενικές γραμμές, θα το πρότεινα για τα λεφτά του. Small and very lightweighted LED flashlight with good enough lighting for its size. Careful packaging, although there were a couple of scratches on the product, fortunately not in places that could cause a problem. I do not think it can withstand falls and use in wild conditions but it is what is needed for simple applications. It arrived from China to the courier in 10 working days and from the courier in my hands, to 9. In general, I would recommend it for the money.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Nazwa Xanes nigdzie nie istnieje. Średnia jakość, za dużo plastiku! Ma małe jasne światło w środku i dużą dyfuzję światła. Brak regulacji jasności, a drugie schody nie robią różnicy. W czwartej, jest lepiej z bocznym światłem, dlatego go dostałem! Cztery gwiazdki to za dużo na nic!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ma trzy opcje dla dużego projektora. 1. Mocne światło 2. Mniej światła 3 Bardzo przydatne i małe rozproszone światło z ciała Nie podoba mi się, że wszystko robi się tym samym przyciskiem. Musisz wcisnąć opcje kilka razy. Promień światła jest bardzo silny i bardzo wąski...! Zawiera 3,7 woltową baterię, która jest dość mocna. Rączka jest bardzo wygodna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    コンパクトで良いが遠距離重視のためか、近くの明るさは低かったが、サブライトでおぎなえるようですね Jest kompaktowy i dobry, ale pewnie dlatego, że podkreśla duże odległości, jasność w pobliżu była niska, ale wydaje się, że można go pokryć podświetleniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    (PL) Produkt zgodny z opisem. Po rozpakowaniu wypadł mały kawałek ciała latarni. Przykleiłem kawałek w miejscu, teraz wszystko jest w porządku. Błyszczy normalnie, ale nie tak jasno jak w opisie. Wąska wiązka. W środku jest jedna bateria bez oznakowania, jest miejsce na jeszcze jedną baterię 18650. Możesz wyłączyć latarkę tylko poprzez przeglądanie wszystkich trybów.
    (PL) Towary jak w opisie. Po rozpakowaniu, wypadł mały kawałek poszewki z lampionu. Wsadź kawałek, już w porządku. Błyszczy normalnie, ale nie tak jasno jak opis. Wąska wiązka. W środku jest jedna nieoznakowana bateria 18650, jest miejsce na kolejną baterię. Możesz wyłączyć pochodnię tylko poprzez przejście przez wszystkie tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, i jakość ma to też, mam nadzieję, że cieszyć się nim przez długi czas, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, a także ma jakość, nadzieję, że mam długo zabawy z nim, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Znacznie potężniejsze niż przewidywano. Wiedziałem, że nie jest porównywalna z wersją za 300 dolarów, ale to coś jest jasne i ma trochę dystans do promienia światła. Z pewnością zamówię więcej, gdy zobaczę, jak długo potrwa ładunek. Przybycie zajęło wieki, ale warto było czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Wysyłka dotarła za dwa tygodnie. Pomimo zgniecionego opakowania produkt jest nieuszkodzony. Lampa jest całkowicie z tworzywa sztucznego, ale nadal bardzo zwarta konstrukcja z wygodnym uchwytem. Lampa działa w trybie światła o wysokiej jasności, zmniejszonego, migającego i rozproszonego światła bocznego. Wszystko działa świetnie i jasno. W lampie jest jedna bateria Li-ion, a w ten sposób można dodać kolejną, a tym samym wydłużyć czas pracy. Dodałem silny magnes wewnątrz dna lampy, który pozwala na przymocowanie jej do powierzchni metalowych, a w rękojeści, aby łatwiej było nosić i wieszać. Za te pieniądze jest to z pewnością jeden z lepszych i wygodniejszych świateł LED. Polecam zarówno produkt, jak i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    αυστηρά τέσσερα αστέρια επειδή η μία λυχνία ένδειξης μπαταρίας είναι καμένη. παρόλα αυτά αξίζει η αγορά τού έχει δυνατό φώς.ελαφρια κατασκευή έρχεται μαζί με ένα καλώδιο φόρτισης micro USB. (όχι το κόκκινο τής φωτογραφίας)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 239
    • Ft10 792
    • Ft8 696
    • Ft7 793
    • Ft16 492
    • Ft8 393
    • Ft3 179
    • Ft8 981
    • Ft5 095
    • Ft22 781