Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood. Recomendo a todo na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KoosP
    ZA
    10/03/2019

    thanks works lowly

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2018

    I ordered for my daughter . it’s very nice looking and good quality . My daughter loved. charge is enough for 2 days. I recommend to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2018

    funcional, pratico. o apertar da bracelete podia ser diferente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    very good in this price recommend for children after nine years old.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    Дерьмо полное !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2018

    При включении язык Китайский. Переключается на Английский после подключения к приложению. Отображает пульс, давление, монитор сна, вызовы и сообщения. Есть шагомер и подсчет калорий. Из минусов - часто теряет связь с телефоном и отображает сообщения не всех мессенджеров, как например нету сообщений из Viber и Gmail.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    Good battery duration if bt is not continuously on. Basic functions covered but am very disappointed the notification does not cover gmail or hangout, just cover whatsupp. Hope in the future the app will be updated to cover also these notification incoming.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    good hardware , simply charging magnetic plug , but happysports software not work on blood ptessure and spo2 diagnosis, not download some this parameter

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 622
    • Ft22 097
    • Ft8 235
    • Ft19 959
    • Ft20 903
    • Ft17 421
    • Ft12 262
    • Ft12 671
    • Ft17 814
    • Ft21 575
    • Ft12 037
    • Ft17 376
    • Ft11 974
    • Ft13 026
    • Ft16 790
    • Ft26 711
    • Ft12 671
    • Ft2 557