Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Wydaje się być świetnym produktem, bardzo dobrze wykończonym. Przetestuję i dokończę recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobry produkt, ładne światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Wszystko świetnie, jak wrócić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2018

    Bicycle lamp of very good quality well made. However the given value of 1800lm is definitely overstated. I do not understand such lies. However the light is still very good anyway. No adjustment is needed right and left. I'm afraid that it may loosen up. I would like to mention thanks to the previous goods that customer service is hardly accessible and low-level customer understanding. Learn from better example of Gearbest.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2018

    Бангуд как всегда молодцы достаточно надёжно упаковали и быстро отправили заказ. посылка дошла за три недели и это норм. В принципе товар соответствует описанию т.е. внешний вид и комплектация да а вот характеристики заявленные производителем не очень. Емкость аккумулятора замеряемая на заряд была меньше заявленной в среднем на 27% по результату пяти зарядок максимальная яркость тоже немного меньше. При эксплуатации тоже есть несколько недостатков световое пятно очень узкое со слабой боковой засветкой но это решается заменой одной из линз на линзу с более широким углом. У фонаря большой вес и несмотря на хорошее крепление луч фонаря дрожит на неровной дороге . но самым неприятным моментом является мягкая и выступающая кнопка в результате чего фонарь сам включается в кармане и сумке. Но не смотря на все эти недостатки фонарь неплох у него надежное крепление к рулю с быстросъёмным и поворотным механизмами что обязательно для современного вело фонаря. Так же огромный плюс быстрая зарядка от USB . Удобно что это моноблок а не раздельная фара с батареей. Резюмируя я повторю заголовок фонарь неплох но с недостатками с некоторыми можно мирится другие исправить .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2018

    Ліхтарик якісний.Корпус повністю виконаний з алюмінію. Акумулятор заявлений на 4000 Mah, але після тесту на моє здивування вони в себе взяли 4100 Mah. Один мінус , що мені не сподобалось, це кріпленя на руль. Воно виконано з пластику, а він з часом має властивість пресохнути і розсипатись. Але за таку ціну може бути.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Bardzo dobra jakość i 360• rotacja stopni jest dodatkową zaletą. Kupiłem 2 i działa świetnie i jest bardzo jasny kiedy włączam oba. Wygląda i czuje się jak stały stop Dzięki Banggood za przed terminem dostawy Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Solidne światło roweru. Zwykle rowerem są tylko światła Fenix, dzięki świetnej jakości i niesamowitej wydajności. Dałem jej szansę i muszę przyznać, że dla pieniędzy to całkiem niezły interes. Silna wiązka w nocy i stopowe ciało pomaga w oczekiwaniu na ciepło!!! Podstawa kierownicy wygląda bardzo stabilnie i 360 jest bardzo przydatny!,! Na razie nie testowano czasu pracy na baterii, ale nawet przez 3 godziny będzie dobrze. Potem wyjmuję moją pochodnię Fenixa. Wolałbym sam zmienić 1850. Polecam ten rowerowy lampka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Doskonała cena za ten produkt. Bardzo potężne światło do jazdy po ciemku. Wystarczy na nocną jazdę. Może być zainstalowany na łodydze, ponieważ można obracać ją o 360 stopni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    Equipamento útil, surgiu algumas ideias para a utilização dele, não só na bicicleta mas em capacete e até no carro. há e só um detalhe, 40 metros de distancia até mais.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 624
    • Ft6 897
    • Ft3 771
    • Ft5 082
    • Ft9 117
    • Ft6 488
    • Ft13 435
    • Ft6 171
    • Ft6 287
    • Ft6 897
    • Ft4 400
    • Ft5 343
    • Ft3 629
    • Ft8 174
    • Ft10 992
    • Ft3 614
    • Ft5 784
    • Ft9 746