Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(395)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-23 05:58:54

    Bin sehr zufrieden. Super Verarbeitung da kann man nicht meckern Licht sehr hell Akku Laufzeit weiß ich noch nicht. Aber sonst wirkt es sehr gut. Wirkt auch sehr hell Fotos sind am hellen Tag bei voller Sonne entstanden.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-28 15:18:48

    Witam Szybka dostawa, siedem dni przed planowanym terminem.Super wykonanie zgodne z opisem.Jestem pod wrazeniem mocy swiecenia..Jeszcze nie testowalem na rowerze ale juz wiem ,ze jazda z takim oswietleniem to przyjemnosc.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-06 09:37:43

    Die Fahrradlampe funktioniert einwandfrei ich habe nichts daran auszusetzen... sie hat 4 verschiedene Einstellungen: wenig Licht , mittelstarkes Licht, starkes Licht und blinklicht. Das starke Licht reicht aus und damit nachts mit dem fahrrad zu fahren. Ich bin wirklich begeistert, ich würde diese Lampe immer wieder kaufen. Das Gehäuse ist aus metall und die Lampe wirkt sehr gut verarbeitet und sehr stabil, die Knöpfe sind spritzwassergeschützt und ich traue der Lampe zu das hin nach langem Regen

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-21 12:06:01

    Farol muito bonito, de ótima qualidade, excelente iluminação e a prova de água, pretendo comprar outro.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-09 10:15:52

    really good quality, portable size, 4 different modes, light beam, normal beam, high beam and strobe effect. worth even the 22$

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-14 06:10:04

    They reached the destiny in good conditions. I bought 3 to friends, after another 3 I've bought earlier. Very nice items. Nice run time of 5.5 h in righ mode and more than 8h in mid. they are very bright. Good quality and materials. Worth the money!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-19 11:47:32

    Fast delivery, everything works

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-14 05:11:04

    it's perfect

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-06 10:40:18

    Awesome product never expected such a bright light for this price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-16 03:31:57

    cok guzel fazla isigi var bataryasi da iyi ama soylendigi gibi 18000 mah digil daha düşük

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 40  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>