Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(474)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(474)
    • 5 Star(446)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    This is my second review and the purchase of this bike light! Strong enough, sturdy and attractive design, three mods for simplicity of use. Nothing more to ask for the price! And yes,..came nicely packed and delivered in time. First one i bought was stolen from my bike so i guess i am not the only one who like it, kinda sad but true. Anyway,..if mounted properly it doesn't wobbles or move around. Feels very pro in the hands so yes,..great final finish. Don no about the other lights but this one REALLY serves the purpose. High recommendation!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Solidna budowa, przyszła całkowicie wyładowana nadzieja, że nie wpłynie na żywotność baterii, dla porównania jestem pewna, że ma mniej 800 lumenów i była reklamowana jako 6000mAh, ale gazeta mówi o 4400mAh... Miejmy nadzieję, że ma przynajmniej to. Ładowanie światła wewnątrz pomarańczowego przycisku trudno określić, czy jest ładowane czy ładowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Udźwignąć nawias barowy mało „miękki" jak na mój gust, ale dobrze, że dwa nawiasy zawierają. Działa dobrze, ale jasny punkt może być szerszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Światła nadeszły do moich rowerów! Doskonały produkt! Niezwykłe, świetnie się świeci, bateriami, które długo się wytrzymują. Bardzo warto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonała latarnia morska! Działa doskonale i długotrwale. Teraz mogę robić godziny na pedały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Niezwykle wytrzymały i dobrze wykończony produkt. Bardzo jasne światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Produkt top, bardzo mocne światło i przybył bardzo szybko, miałem mały problem z pocztą tutaj w mieście, ale nic, co nie zostało rozwiązane! Super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    TR
    20/10/2020

    Produkt wyszedł lepiej niż się spodziewałem.Doskonały z każdym zestawem zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Świetny produkt, bardzo satysfakcjonujące wszystkie tryby są super..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 743
    • Ft9 874
    • Ft9 321
    • Ft5 126
    • Ft9 516
    • Ft6 344
    • Ft9 165
    • Ft10 933
    • Ft7 755
    • Ft5 996
    • Ft12 337
    • Ft26 092
    • Ft4 229
    • Ft9 516
    • Ft19 039
    • Ft29 618
    • Ft11 620
    • Ft293 092