Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(690)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(690)
    • 5 Star(598)
    • 4 Star(85)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    箱は潰れていましたが中は無事でした。壊れていなかったので良かったです。ありがとうございました。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Nie można ustawiać obu zegarków

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    La app se descarga desde el código qr que trae el manual, es muy sencillo el smartwatch pero cumple sus funciones correctamente. Funciona bien la app en mi Samsung core prime (sm g-360m). Si tuviera dos botones sería aún más sencillo pero basta con uno con las opciones que tiene.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Kupiłem trzy dla mojej pani z biura. Wszystkie działają w porządku ( inteligentny zegarek 😎👍🏻) i to jest dużo zabawy patrząc dziewczyny walczące o to, kto ma najwięcej kroków do treningu w czasie pracy. Niezły gadżet! I warte swojej ceny. Super szybka wysyłka... Dobra robota, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Dotarł w określonym czasie, wysoka cena, nie był zbyt dobrze zapakowany. Przybyło rozładowane, ale po naładowaniu włączyło się i działało idealnie, tylko bransoletki, które nie pasują idealnie. Podręcznik nie jest w języku portugalskim, co utrudnia obsługę sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Niezrozumiałe urządzenie, mierzy parametry na ręce i usuwa z ręki prawie tak samo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    Tetszik, azt kaptam amit szerettem volna!! Csak a szoftvert kelet kinyomozni, -de sikerült---így megosztom veletek!! Itt küldök néhány képet. Ezt a szoftvert kell telepíteni az Androidra (Yoho sports) és rögtön a óra is megismeri hogy hol vagy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    Lindo relógio de baixo custo, resistente a água e com uma bateria excelente. Chegou no tempo previsto para a entrega sem nenhum defeito e bem embalado. Eu recomendo e comprarei muito mais em breve!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Paczka dotarła za 21 dni, opakowanie jest trochę posiniaczone, towar pasuje do opisu, przetestujemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Szybka dostawa i jakości produkty wysoce polecane innym kupił te rzeczy dla moich dzieci jako prezent świąteczny kochają je myśląc o zakupie więcej w niedalekiej przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft17 913
    • Ft9 782
    • Ft10 781
    • Ft18 189
    • Ft9 001
    • Ft7 236
    • Ft9 079
    • Ft11 256
    • Ft7 735
    • Ft7 263
    • Ft12 267
    • Ft15 731
    • Ft16 291
    • Ft8 777
    • Ft13 950
    • Ft12 107
    • Ft7 868