Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1095)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1095)
    • 5 Star(942)
    • 4 Star(96)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Daje wystarczająco dużo światła, oświetlając pole kempingowe bez problemów, będąc połączeniem lampy i statywu tak samo jak kamery, możemy użyć statywu z kamerą i akcesoriami kamery do lampy. Jedyny problem jaki widziałem, to to że musiałem rozbroić lampę, żeby trzymać ją w torbie, którą udało mi się rozwiązać poprzez wycięcie okrągłej części wystającej z kotwicy trójnogu. W ten sposób lampa może być całkowicie złożona i trafia do torby idealnie bez konieczności demontażu. Mój ostateczny wniosek jest taki, że kiedy zobaczę ją ponownie z dobrą ofertą, kupiła mi kolejną.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Produkt działa dobrze. Używałem ostatnio na kempingu i 2 jednostki były wystarczające. Trójnik jest lekkim rurowym typem. Uważam, że włącznik w/wyłącz jest bardzo przydatny. Zamówię więcej. Pierwsze zamówienie było na 5 sztuk. Powiedziałbym, że ma doskonałe zastosowania i używa wspornika typu Gopro do mocowania światła do głowicy statywu. Zajęło to trochę dłużej, niż się spodziewałem, ale przybyło przed moją podróżą. Torebka jest nylonowa. Zalecałbym przechowywanie w pudełku z kartami. Pięć jednostek zostało wysłanych w ich własnym kartonowym pudełku i zaklejonych taśmą i torbą kurierską. Jedna jednostka mocowania gopro została uszkodzona z powodu uszkodzenia rogu kartonu, co wskazuje, że firma kurierska nie zajmowała się ostrożnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Paczka dotarła szybko i nieuszkodzona do AU. Światło i podstawka są zgodne z opisem i posiada własną torbę do przenoszenia. Jest to bardzo lekki ciężar, co sprawia, że jest to świetne podczas wędrówki na teren obozu, chociaż trzeba go przywiązać, jeśli wietrznie. Zakupiłem światło do wykorzystania w projektach oświetlenia, nad którymi pracuję w moim domu, więc ma wiele celów. LED są jasne, ale nie super jasne, i pozostaje chłodne bez przegrzania. Stoisko samo w sobie jest warte swojej ceny. (Zdjęcia, które zrobiłem ciemnemu v's zostały zrobione w godzinach dziennych) 👍 Dziękuję sprzedającym. Warte swojej ceny, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Pokrowiec na fałd, dość mały i bardzo praktyczny. Rozwinięty zespół jest stabilny i lekki, łatwy w użyciu i bardzo praktyczny, gdy światło główne daje zbyt mocne i kierunkowe oświetlenie. Oświetlenie było intensywne i stabilne, a kamera cierpiała z powodu skupienia. Rzeczywiste zużycie 1,48A. Idealne narzędzie do pracy w ciemnych obszarach i na wysokościach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    To dobry wybór. To przyszło szybko. Nie powiedziałbym, że solidna konstrukcja, ale jeśli będziesz ostrożny, to wystarczy. Natężenie światła jest więcej niż zadowalające. Przenośność w banku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Błyszczy, ale nie jasny. Trójnik jest wygodny, lekki, jest regulacja wysokości. Pakowanie nie jest jak zwykłe, cienkie pudełko, które zamienia się w papier toaletowy w miesiąc po dostawie. Nie ma ochrony dóbr, dlatego czasem przychodzi jedna walka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Malutkie pomocniki! Przychodzą w paczkach. Małe torby są dobrym towarem do przechowywania i transportu! Światło wydaje się jaśniejsze na moich zdjęciach ze względu na niską wydajność mojego aparatu w smartfonie, ale lampa nadal daje dobre światło do pracy. Testowałem je z 1A USB zasilaczem. Ręcznik wymaga 1,5A, ale nie mam żadnej z tych ładowarek. Są bardzo lekkie i sztywne, ale jeśli nie umieścisz ich na dnie bagażu, będą dobrymi towarzyszami ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Kupiłem dwa takie. Jeden jest świetny, ale jeden jest zepsuty. Zakładka obracająca się jest zerwana. Opakowanie jest podparyzowane. Pudełko po pizzy jest co najmniej dwa razy grubsze i mocne. Link nie pozwoli mi zgłosić problemu w tej kwestii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Tim
    CZ
    03/01/2022

    Miałby pięć gwiazdek, ale niektóre zdjęcia sprzedaży są mylące i sprawiają wrażenie, że światła są ładowane ponownie. Te światła nie nadają się do ładowania. Ponadto, broszura instruktażowa nie jest broszurą, jest to kartka papieru z trudnymi do odczytania instrukcjami. Same światła wyglądają bardzo inteligentnie i są bardzo jasne i nie robią się gorące nawet po 1 godzinie testu moczenia. Światła są trochę plastyczne i wydają się bardzo lekkie. (Nie ma ściemniacza lub pilota zdalnego sterowania). Statywy wydają się dość wytrzymałe i rozciągają się na dużą wysokość. Możesz zasilać światła z przenośnego źródła zasilania z USB, może coś jak bateryjny bank. Ogólnie rzecz biorąc, światła wyglądają bardzo inteligentnie i jestem z nich zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ładunek przybył bardzo szybko, produkt jest naprawdę doskonały w tym roku wybuchnie, jeśli cena będzie odpowiednia w lecie.Idealny na polowanie na obóz piknikowy kupię jeszcze 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$17.59
    • US$25.41
    • US$13.85
    • US$21.93
    • US$26.55
    • US$54.50
    • US$41.79
    • US$25.99
    • US$23.99
    • US$9.99
    • US$12.59
    • US$13.99
    • US$25.00
    • US$34.49
    • US$104.54
    • US$17.25
    • US$85.99