Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2314)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2314)
    • 5 Star(2175)
    • 4 Star(110)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Mój ulubiony produkt i ostateczny vfm z chińskiego rynku. Czwarty, który kupuję. Krótko mówiąc, bardzo dobra jasność. Doskonała autonomia i bardzo lekka konstrukcja. Czujnik światła jest natychmiastowy i przekonujący ze swoim działaniem. Najważniejsze jest to, że mam pierwszy kupiony ponad rok, testowany na zimno, gorąco i czasami spada, a jednak działa jak nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Idealne światło roweru. Światło jest wystarczająco jasne, aby zobaczyć drogę przed nami przez 30 metrów. Również to widać z boku. Łatwy do instalacji na rowerze (jego podstawa mocowania trzyma się dobrze) oraz łatwo wyjąć światło i zmieścić się w kieszeni jako bardzo kompaktowy. Otwierasz przez długi naciśnij górny przycisk (- to jest trochę twardy przycisk w dotyku).Otworzy się w trybie inteligentnym i niebieskim wskazującym prowadzonym na górze. Tutaj natężenie światła zmienia się w zależności od środowiska. Następnie, jeśli naciśniesz przycisk, przechodzisz na czerwone światło (2 tryb parkowania diodami LED), następnie do światła niskiego, a następnie do wysokości. W końcu jest tryb powolnego błysku. Czas pracy na baterii wynosi ponad 1 i pół godziny. +W lekkim deszczu nie mam problemu. Kolor jest chłodny, biały. Jakość materiału jest dobra. Górna część wygląda na aluminium, a dolna plastik. Świetny produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Światło jest niesamowite. Nie typowe tanie chińskie rzeczy, które są fajne, ale tylko na pierwszy rzut oka. Nie, to naprawdę małe światło jest jasne AF, a orientacja/projekt lampy/odblaska powoduje światło na podłodze przed tobą (w razie potrzeby). Zamówiłam dwa takie światła, kiedy przybyły w pełni je naładowałam i pozwoliłam, by Show testowało żywotność baterii. Podręcznik mówi 2h przy 100% jasności (i jest jasny). Obie lampy stają się trochę ciepłe na górze (aluminiowa góra dla dyscipacji ciepła, działa dobrze). Pierwszy wyłączony po 2h 20 min, drugi 10 Minut później po 2 i pół godziny. Zarówno w temperaturze poniżej 30/35°C (wewnątrz domu bez chłodzenia wiatru od jazdy) Mocowanie jest w porządku, ale nie wygląda na mocną, mam nadzieję, że nie wyhamuje. Opis artykułu i podręcznik mówi jego dla niemieckiego StVO/StVZO, może to dlatego, że nie miesza pojazdów przed tobą, ale nie ma na nim „K-numbre" ani żadnego innego numeru, Niech policja w Niemczech da ci grzywnę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    19/06/2021

    Przybył do Grecji szybciej niż się spodziewaliśmy. Wydaje się dość wysokiej jakości produkt, ale nie pasuje do jego opakowania. Mam nadzieję, że okaże się wytrzymały i skuteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wygląda na to, że jest w porządku, nie miałem czasu spróbować na motorze. Dostawa była 3 tygodnie od CZ. Nieźle, ale to była dość długa dostawa. Programy oświetlenia są interesujące. Mam nadzieję, że czas pracy na baterii zadziała jako opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkt pojawił się w 2/3 tygodni. Wygląda dobrze wykonanie, trochę mocno na przycisku zasilania i niezbyt komfortowy interfejs do zmiany trybów. Przetestuję wodoodporność i żywotność baterii. Stałe czerwone światło, stałe białe w dwóch trybach i migające białe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Jestem pod wrażeniem tego, jak jasne i łatwe do dopasowania są. Jedną na rowerze górskim, a drugą na koszu plażowym. Oświetlić drogę dobrze i można go łatwo usunąć i włożyć do kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    W 27 dni przyjechał z Anglii. Dobry produkt i to nie pierwszy, który kupuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Jak zawsze, absolutnie nie ma co narzekać na każdy produkt, który kupuję od marki Xanes. Lampion rowerowy przybył dobrze zapakowany i ze wszystkimi niezbędnymi akcesoriami. Uważam, że bateria jest tak dobra jak inne latarki (ale z tyłu), które kupiłem przed Xanesem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Světla na bicykly jsou výborná. Velmi dobrá svítivost, super módy použití, jednoduché ovládání a nabízí je dost rychle. Doručeno za 2 dny. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 558
    • Ft6 762
    • Ft11 396
    • Ft6 762
    • Ft4 314
    • Ft5 337
    • Ft6 163
    • Ft6 472
    • Ft7 474
    • Ft2 464
    • Ft11 735
    • Ft9 611
    • Ft6 472
    • Ft8 186
    • Ft5 695
    • Ft3 543
    • Ft14 180
    • Ft91 163