Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1157)
    • 5 Star(1059)
    • 4 Star(76)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Byłem bardzo zadowolony z produktu. Dobre oświetlenie, dobra jakość produktu. Możesz zbadać szczegóły ze zdjęć. P.S. Kupiłem kolejny model tej samej marki. Przypominam, że w tym modelu w opakowaniu produktu znajduje się 18650 baterii do ładowania. Nie było w tym drugim.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo jasne światło i dobry zasięg. Zdjęcia pokazują, trzy ustawienia światła, najpierw dwa diody i środek, po drugie dwa razy trzy diody w bokach, po trzecie wszystkie diody LED i z powrotem z wyłączonym lampą, dla porównania. Istnieje również tryb, w którym wszystkie diody LED migają, ale to jest bezużyteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dostarczone, jestem całkowicie zadowolony, oświetlenie pola wynosi do 100 metrów, podstawowe oświetlenie terenu to 20 metrów, Do chodzenia i roweru wystarczające, idealne do prac montażowych, naprawy samochodu, instalacji elektrycznej i podobnych czynności. Jeśli potrzebne jest silne oświetlenie, mogę polecić tylko każdemu, kto porusza się w naturze, zgodnie ze wskaźnikiem ładowania po godzinie światło zmieniło się o jeden punkt, więc utrzymuje się wystarczająco długo, aby świecić. Dziękuję, Michał

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dostarczone w osiem dni, świetnie! 😉 Jakość cen odpowiada rzeczywistości. Plastik bez ostrego zapachu i nie twardy, mam nadzieję, że mocowania będą trwać długo. Bateria była naładowana na 100%. Paczka nie była darmowa, kupiłem dla siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostarczenie zamówienia w ciągu 12 dni. Meest Express, do naczelnika poczty. Pakowanie towaru po prostu w paczce pocztowej, odpowiednio opakowanie latarki zostało uszkodzone, sama latarka nie została uszkodzona, wszystkie tryby działają. Możliwe byłoby zapakowanie towaru do torby пупырчатый, ale nie, oszczędności. Lampion sam w sobie jest dobrej jakości, 2 baterie, ale prawdopodobnie mała pojemność, ponieważ pudełko ma jedną wagę wypisaną na nim, a w rzeczywistości, 100 gramów mniej, jaki jest haczyk? Wszystkie tryby działają, nie wiem dlaczego ten tryb migania. Mogę polecić towary do zakupu z pewnymi zastrzeżeniami, rozbieżności między roszczeniem a prawdziwym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dam ci cztery gwiazdki za pudełko. Trochę mnie zmiażdżono i poturbowano, tak jak opakowanie zacisku. Lampa i jej tworzywa sztuczne czują i wyglądają odpowiedniej jakości, nie bardzo dobre, ale również nie złe, ma odpowiednie oświetlenie do zmiany przełącznika lub naprawy w ciemności, nie wiem, czy jest wodoodporne?... Zgodnie z opakowaniem, jeżeli jednak nie posiada przyspieszonej klasyfikacji IP 👍😃!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jasność jest zbyt silna, wygląda jak projektor. Bardzo pomocne zarówno w kraju, jak i za granicą. Jasność jest bardzo silna, wygląda jak projektor. Bardzo przydatne w domu lub na zewnątrz. Parfaitacja Marche'a. /La luminosité est très forte na dirait un projekteur. à maison z à i'extérieur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dostarczone, naprawdę doskonałe światło do wszechstronnych działań, zarówno w naturze i domu i profesjonalnych, Posiadam już jedną z tych samych wskazówek, i jestem całkowicie zadowolony, latając nią w ciemności przez las, i miałem przed sobą światło dzienne, Błyszczy tylko tam, gdzie obracam głowę, jest lekki, nie pcha, nie przesuwa się po głowie, mogę polecić go tylko zainteresowanym. Dziękuję, Michał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przybył w odpowiednich czasach. Tanie, trochę ciężkie, ale dobre i niesamowicie kompletne. Spodziewałem się trochę więcej powodzi zamiast rozprysku wystarczająco. Teraz zobaczymy, jak długo wytrzymają akumulatory. Niestety, trafił do oferty zaraz po zakupie, żeby kupić 😡... po cichu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Używałem mojego nowego światła przez cały ten tydzień w pracy wcześnie rano, zanim wstaje światło, Światło jest lekkie i wygodne w noszeniu, bateria wydaje się też dobrze działać. Fantastyczny zakup 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 824
    • Ft4 411
    • Ft3 122
    • Ft5 357
    • Ft3 150
    • Ft4 411
    • Ft4 411
    • Ft3 781
    • Ft3 781
    • Ft5 095