Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(650)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(650)
    • 5 Star(630)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Indycki podatek 17 lirów jest pobierany. Materiał wysokiej jakości. Można go używać z 3 bateriami AA lub dwoma 1850 lewowymi bateriami. Albo możesz uruchomić go z każdym urządzeniem, które możesz zasilać przez połączenie USB. Na zdjęciu nie widać światła, ale zapewnia ładne oświetlenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Przybycie ładnie zapakowane z kablem ładującym. Zmiana kierunku oświetlenia jest świetna dzięki regulowanemu stojakowi. Wydobywa 2500 lumenów światła. Posiada trzy tryby: wysoki, niski i awaryjny błysk. Pozwala również na wykorzystanie go jako banku mocy. Ma stopień IP65, co oznacza, że jest chroniony przed kurzem i strumieniem wody z dowolnego kierunku. Produkowane światło jest bardzo jasne. To, co odróżnia to wiele innych lampek kolby, to to, że może być zasilany na trzy sposoby. Możesz użyć baterii 2 x Li-ion 18650, 4 x baterii AA lub przez wejście USB. Funkcja banku mocy jest słaba, ponieważ wpuszcza / wychodzi tylko 0,64A przy 4,82V. Dodatkowo możesz użyć wejścia micro-USB do ładowania akumulatorów 18650.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Doskonały przedmiot. I specjalnie kupić go, ponieważ pozwala na ładowanie 18650 typu. Polecam używać go z nimi zamiast baterii AA / ładowalnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Produkt dotarł w doskonałym stanie. I bardzo szybko? Bardzo przydatne zwłaszcza do doskonałości? Doskonały produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Ok, działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Jest złamana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Mały rozmiar to nie soczewka, ale robi swoje. Jeśli zasilanie wygaśnie, to jest satysfakcjonujące, nie ma baterii w środku dostaje 2 razy 18650 lub 4 razy AAA Dostałem go tylko dlatego, że potrzeba 18650, które mogę pobierać kiedy chcę, i mi pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Lampion sprawia wrażenie twardego bloku odlewowego. Plastik to jakość. Błyszczy jasno. Tryby: maksymalna jasność, obniżona i migająca (Nie wiem, dlaczego jest w tej latarni). To musiał być długi lot, ponad dwa miesiące, z powodu pandemii. Zapomniałem, że to zamówiłem. Wygodne: zasilane dwoma rodzajami baterii. Dwa złącza: micro USB i USB pod gumową wtyczką. Nie miałem z nimi do czynienia. Kabel w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Фонарик пришел быстро, менее чем за месяц. Упакован был а полиэтеленовй пакет и свою фирменную коробку из картона. Работает отлично, светит как надо, батарейки расходует экономично. На четырех пальчиковых GP светил уже больше часа и садится не собирается. Единственное чего не хватает так это крючка или магнита, что бы можно было его не только ставить но и вешать. А так фонарь хороший за свои деньги.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    I really like this COB LED light,because its powerful in the terms of light output,sturdy and hard rubbed plastic material and can last for a very long periode. Its a perfect tool for fishing,tourism and camping or in your shed as a offline light aviable everywhere. It can last all night with two quality Liion cells fitted inside and also works as an emergency powerbank to feed your hungry mobile battery. I reccomend it to buy in action price here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.70
    • US$65.82
    • US$38.29
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$159.38
    • US$29.99
    • US$32.33
    • US$34.99
    • US$113.18
    • US$21.99
    • US$77.99
    • US$15.99
    • US$110.87
    • US$62.09
    • US$148.99
    • US$17.99
    • US$42.72