Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(518)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(518)
    • 5 Star(497)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GioVIP5
    GR
    29/08/2021

    Znakomita pochodnia do pracy w ciemności, musisz wziąć baterie, ponieważ nie są one zawarte w opakowaniu, jest lekki ważony i można go dostosować nad głową, polecam dla Ciebie absolutnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    good for price ✅👍 zajebistą praktyczna latarka czołowa ✅🇵🇱

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Za wskazaną cenę, lampion jest doskonały. Teraz stał się o 1.5 USD tańszy niż wziąłem. Warte twoich pieniędzy. Spośród osobliwości: do użycia w lampion acamy z nut, konieczne jest małe dopracowanie - umieścić małe magnesy dyskowe (średnica 4mm, wysokość 1 mm) na plus kontakt, w przeciwnym razie nie będzie kontaktu, jak. Plus metalowa płytka w komorze baterii jest zgodna z plastikową partycją. Poza wadami: tryb niskiej jasności diod bezkłakowych jest dostarczany przez PWM z 29% wypełnieniem przy częstotliwości 100 Hz. Nie ma migotania przy maksymalnej jasności, ale po kilku minutach działania włącza się ochrona termiczna: PWM jest włączany przy 100 Hz z wypełnieniem 72%. I tempo napełniania stopniowo spada. Namierzyłem 62%, ale być może jasność spadnie jeszcze bardziej (zapewne w zależności od temperatury otoczenia).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Die Verarbeitung ist Guten die Lampe lässt Sicherheit tragen. Man benötigt 1 oder 2 18650 protected akkus, um sie zu benutzen. Am Batteriefach ist der Ladeanschluß mit MicroUsb und der Schalter für den hinteren Lichtstreifen (an, flackernd, aus). An der Vorderseite ist der rechte Knopf für die zwei gelben Led (sehr hell, hell,rot,rot flackernd).der linke Knopf betätigt die restlichen Leds(3,2,5,5 flackernd,aus). Die Lampe funktioniert gut, für den Preis bin ich sehr zufrieden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    доставка компании СеДеК . товар идёт без аккумуляторов имейте в виду . сама фара маленькая на вид приятная ремешок качественный.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    elo, bardzo fajna czolowka swieci w wielu trybach jasno ciemno i mryganie kilka ledow, ogolnie spoko jest i nie ma ci sie przypierdalać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Good product works too reliably, is a good helper when working in the dark. I can only recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dziękuję, Banggood. Światło z pochodni pojawiło się tylko za 10 dni. Działa dobrze i jest bardzo lekki. Świetna oferta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Nie jest źle. Ale dlaczego nie ma baterii? Nie mogłem sprawdzić, czy działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 284
    • Ft7 291
    • Ft4 319
    • Ft6 909
    • Ft11 517
    • Ft5 818
    • Ft8 059
    • Ft8 445
    • Ft7 677
    • Ft6 859
    • Ft2 989
    • Ft9 289
    • Ft9 595
    • Ft4 987
    • Ft6 712
    • Ft4 605
    • Ft4 651
    • Ft5 067