Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(323)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Posiada trzy opcje dla dużego projektora. 1. Silne światło (ang.) 2. Mniejsza ilość światła (mniejsza ilość światła) 3. Mruganie Bardzo przydatne i małe rozproszone światło z ciała Nie podoba mi się, że wszystko jest zrobione tym samym przyciskiem. Musisz nacisnąć opcję kilka razy. Wiązka światła jest bardzo silna i bardzo wąska...! Zawiera baterię 3,7 V, która jest dość mocna. Praktyczny sznurek do ręcznego wieszania. Bardzo mi się podobało...!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    For the price paid this little light performs great, would be great to have in your camp chair or car glove box. As you can see in the pics the size compared to a CD (didn't have ruler handy), you can see spot size while sitting, it's very tight and gets larger only a bit the further it goes, there's a blue light where you charge it when light is operating and flashes red while charging, the rubber usb cover stays open (on this one) but could fix, the micro usb cord included measures about 20cm. Haven't tested the run time yet but I'm sure it's pretty good. You can see the yellow phosphor stuff in the reflector is small indicating its a very tight narrow beam. It is made of plastic and is light weight 96 gram including lanyard. 4 screws to open, appears to have a glass lens and the battery is an unmarked 18650 pack battery without the positive bump. It's a handy little light built cheap but performs good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Moja szczera opinia na temat tego produktu jest fakt, że jest super lekki, jednak wydaje się tani. Wydaje się, że nie potrwa to długo, jednak zachowałem to tylko przez chwilę przed napisaniem tej recenzji. Wbudowany akumulator jest zawsze pozytywny. Latarka jest naprawdę potężna, dołączone zdjęcie drzwi zostało zrobione w całkowitej ciemności. Ładuje bardzo szybko, co jest kolejnym pozytywnym! Żegluga szybko płonęła, dobra robota z tym Banggoodem! ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Zareklamowany, żeby wyglądać na większego niż jest w rzeczywistości. Kupiłem pierwszy z szerszym korpusem za jedyne 12 AU. Zapłaciłem więcej za ten, oczekując, że będzie lepszy, ale ma taki sam rozmiar obiektywu i działa jak mój pierwszy i nie ma miernika baterii! Zobacz porównanie zdjęć. To wciąż dobra pochodnia, ale dlaczego ten model jest droższy? Dlaczego możemy wrzucać zdjęcia, chyba że 4 lub więcej gwiazdek? To nie fair!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Dobra jakość i imponująca funkcjonalność ( ma tryb mrugania, który może być używany do ostrzegania nadjeżdżających pojazdów, aby podchodziły ostrożnie w przypadku awarii)... Ładowanie dobrze. Marker pióro na zdjęciu, aby pomóc innym użytkownikom określić rozmiar pochodni nie, że jest z czymś innym, poza kablem usb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dobry obiektyw awaryjny i ładowalny lekki uchwyt na rękę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Podczas ładowania, LED, S świeci się na czerwono. Kiedy proces ładowania jest zakończony, stają się niebieskie. Zapalnik USB był trochę bardziej profesjonalny. W tej cenie dobry produkt. Działa niezawodnie i stabilnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo ładny, jedyny problem jest to, że bateria działa 7 minut może być ten był stary w baterii bardzo Silny i silny dla ciemnych miejsc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To bardziej jak kłujące światło, jak światła plamowe. Mały, lekki, estetyczny kawałek w estetycznym pudełku. Zamówienie było szybkie, dostawa również (kurier przyniósł paczkę).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 652
    • Ft4 976
    • Ft15 568
    • Ft6 131
    • Ft11 282
    • Ft3 814
    • Ft31 517
    • Ft9 965
    • Ft8 859
    • Ft5 523