Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2268)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(2268)
    • 5 Star(2129)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Dobry produkt w cenie . (Kiedyś w końcu otrzymałem prawidłową wersję zarówno w kolorze czerwonym, jak i białym). Minusem jest to, że obudowa nie jest wodoodporna. Prawdopodobnie nawet deszczoodporne - nie ryzykowałem i uszczelniałem wszystkie luki silikonowym uszczelniaczem. Teraz cieszmy się z tego, że dobrze przemyślany produkt. Poręczny elastyczny pasek, różne tryby światła i migania, ładowanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Nice product, has good brightness especially in the white leds mode (I used it as a flashlight). The bicycle rubber mount doesn't seem robust but the light locks strongly on the square plastic part. I rate it with 4 stars because it doesnt seem to be 500 lumens as it claims on the description on the site and has some scratches on it. You can see the photo of the box says 100+ lumens... but for the flash price (6€) its good. 3 weeks delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładna lampa rowerowa do przodu lub z tyłu. Tryby światła są cykliczne i trzeba przejść przez wszystkie tryby, aby je wyłączyć. Zacisk posiada obrotowy, który może być przydatny, jeśli chcesz go zamontować na stanowisku siedzenia lub na pasku ręcznym. Dobry zakup i przybył przed szacunkową datą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    A co najważniejsze, dotarło i działa. Jasność jest dobra do tego, jak długo działa bateria, a następnie się rozdziela. W każdym razie, wydaje się to dobrym wyborem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    the light arrived quick. The package was allright.The lights are strong for city and roads with medium traffic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Właśnie przyszło, ale byłem rozczarowany kolorem. Z tego co widziałem, też było jasno czerwone, ale jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo dobry, fantastykowy eluminacja i cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    OK, teraz spróbujmy produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Bardzo lekki (Super lekki) (3)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$21.93
    • US$18.99
    • US$24.24
    • US$36.95
    • US$10.99
    • US$26.29
    • US$17.99
    • US$6.92
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$21.95
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$30.03
    • US$41.85
    • US$49.99