Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2119)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(2119)
    • 5 Star(1999)
    • 4 Star(98)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Dobre światło ma w nich pięć funkcji. Jedna jest biała, podstawa nie jest zbyt przyzwoita, trzeba mieć mały problem z wchodzeniem i zgaszeniem światła, ale jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP3
    GB
    18/12/2020

    To małe światełko rowerowe jest naprawdę doskonałe dla pieniędzy, i jest tak małe i lekkie, że można łatwo przymocować do roweru, kierownicy, pedałów, kasku lub ramion. Jest super jasny i magicznie możesz mieć biały lub czerwony, albo połączenie obu, wiązki stałej lub błysku. Łatwo się doładowuje, a małe 'okna' z boku oznacza, że więcej ludzi może cię zobaczyć. Jest 'pierścień światła', który ułatwia sprawdzenie, czy jest włączony podczas jazdy. Nie daje promienia światła, by widzieć drogę na ciemnych ścieżkach, bardziej jak ocielenie światła, które zalewa obszar przed nami w równym rozproszonym świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    nicely packaged, no damage to parcel or lights boxes (i bought 2). arrived in expected time frame happier than expected to be about them as i'm surprised about the good quality build. in terms of performance..... simple to use, plug and play from the box, VERY BRIGHT so don't look into the light (as i did) because it is too bright. nice little feature of light see through casing (last pictures) well worth the money paid. "A picture is worth a thousand words" but the actual item is better than pictures can show

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Niezły produkt widział cenę. Stałe lub migające białe lub czerwone światło. Wyraźnie widoczne i ładowane. Posiada ładunek bardzo dobrze, nawet jeśli nie jest używany przez kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Doskonały produkt, XANES 2 EN 1 500LM. Jeśli spełnia moje oczekiwania i będę prosić o więcej, aby zakończyć mój projekt, polecam go w 100% Dziękuję Banggood za sprzedaż dobrych produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Ładne i mocne tylne światło. Gif pokazuje różne modi. Był w lekko uszkodzonym pakunku, ale światło było w porządku. Przesyłka przez Banggood Express do Niemiec (11 dni) przez Hermes bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Ciekawy design, bardzo przydatny do roweru. Okładka USB nie trzyma się mocno, ale przynajmniej można ją łatwo otworzyć. Pasek zapinany ze stawem wygląda dobrze. Mam nadzieję, że to potrwa długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładna lampa rowerowa do przodu lub z tyłu. Tryby światła są cykliczne i trzeba przejść przez wszystkie tryby, aby je wyłączyć. Zacisk posiada obrotowy, który może być przydatny, jeśli chcesz go zamontować na stanowisku siedzenia lub na pasku ręcznym. Dobry zakup i przybył przed szacunkową datą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    It is okay but the safety broke in first try. came quick from china to Slovakia. Package include charger cable and safety strap. light has many functions. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo ciekawy produkt i niskie koszty. Bardzo ładny design, łatwe do zmiany trybów. Na stałe czerwone światło, migające, czerwone i białe. Port USB z tyłu, mało chroniony przed wodą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 077
    • Ft6 793
    • Ft6 793
    • Ft11 448
    • Ft7 508
    • Ft11 445
    • Ft6 192
    • Ft4 333
    • Ft7 508
    • Ft3 931
    • Ft11 789
    • Ft6 502
    • Ft9 655
    • Ft8 224
    • Ft5 721
    • Ft5 696
    • Ft4 290
    • Ft5 709