Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2300)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(2300)
    • 5 Star(2159)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2017

    English: The light is very bright and efficient to be seen, but less useful for seeing. In the description on the site it is marked 500lumens but on the package it is noted 100lumens, what is true? French: La lumière est très brillante et efficace pour être vu, mais moins utile pour voir. Dans la description, c'est marqué que la lampe fait 500lumens mais sur la boite c'est noté 100lumens, qu'est ce qui est vrai?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobre światło ma w nich pięć funkcji. Jedna jest biała, podstawa nie jest zbyt przyzwoita, trzeba mieć mały problem z wchodzeniem i zgaszeniem światła, ale jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    Awesome rear (red) bike light. USB rechargeable. Great for commuting. It can also be used as a front (white) light. I keep a spare one in my work bag case I forget my more powerful front light. One small design weakness. The rubber weather cover on the USB can easily come loose. See photos. If this happens, you cannot push it back in. You need to unscrew the cover and pull it from inside. This is easy to do but a bit annoying, so I keep the cover in place with a piece of adhesive tape.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    Yolda görünmemek bununla imkansız. Işığı çok güçlü. Malum ülkemizdeki kamiller araba kullanmadan aciz olduğu için böyle çözümlere her zaman ihtiyaç var.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Compré 2. La batería no dura más que 1/2 hora con luz fija, tanto en blanco como rojo. Si se pone intermitente dura 1h15' . Igual en rojo o blanco. MUY POCA DURACCIÓN DE BATERÍAS. (No me deja cambiar la calificación de estrellas. Calificación general: mala.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2017

    Ліхтарик виконаний з якісного пластику. Нарахунок його волого і пило захисту маю деякі сумніви, час покаже наскільки це правда. Сіліконова заглушка на USB зарядку тримається на чесному слові. Хотів би особливо відмітити яскравість світла яку видає ліхтарик. Вона на висоті. В темряві вас замітять одразу. Кріплення також виглядає солідно. Кому потрібний такий ліхтарик-сміло можете замовляти!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Dobry produkt w cenie . (Kiedyś w końcu otrzymałem prawidłową wersję zarówno w kolorze czerwonym, jak i białym). Minusem jest to, że obudowa nie jest wodoodporna. Prawdopodobnie nawet deszczoodporne - nie ryzykowałem i uszczelniałem wszystkie luki silikonowym uszczelniaczem. Teraz cieszmy się z tego, że dobrze przemyślany produkt. Poręczny elastyczny pasek, różne tryby światła i migania, ładowanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP3
    GB
    18/12/2020

    To małe światełko rowerowe jest naprawdę doskonałe dla pieniędzy, i jest tak małe i lekkie, że można łatwo przymocować do roweru, kierownicy, pedałów, kasku lub ramion. Jest super jasny i magicznie możesz mieć biały lub czerwony, albo połączenie obu, wiązki stałej lub błysku. Łatwo się doładowuje, a małe 'okna' z boku oznacza, że więcej ludzi może cię zobaczyć. Jest 'pierścień światła', który ułatwia sprawdzenie, czy jest włączony podczas jazdy. Nie daje promienia światła, by widzieć drogę na ciemnych ścieżkach, bardziej jak ocielenie światła, które zalewa obszar przed nami w równym rozproszonym świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Niezły produkt widział cenę. Stałe lub migające białe lub czerwone światło. Wyraźnie widoczne i ładowane. Posiada ładunek bardzo dobrze, nawet jeśli nie jest używany przez kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    Satisfait du produit. Très bon éclairage, très puissant vu la petitesse de l'ensemble. Pas encore testé la longévité de la batterie mais facile à recharger via USB. Je recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$36.95
    • US$29.99
    • US$27.72
    • US$26.29
    • US$19.99
    • US$6.92
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$20.56
    • US$26.99
    • US$11.49
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$30.99