Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(222)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Dużo jaśniejszy niż się spodziewałem! Od razu z włączonymi światłami w kuchni było widać, że panel słoneczny ładuje już baterie. Bardzo dobrze zrobiony, jest lekki, ale silny. Pilot działa bezbłędnie, pierwsze wrażenie z pudełka to 5 gwiazdek. Zostawi i sprawdzi długowieczność światła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przybył na czas. V61 dim M, więc mam go bez pilota. Jeśli chcesz RC, zamów dim L. Ale działa dobrze. Naładowany przez słoneczny LED end USB. Jego jasność wydaje się wystarczająca.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Zamówiłem środkową opcję. Działa dobrze, widać prawdziwy rozmiar na zdjęciach. Możesz zobaczyć natężenie ładowania słonecznego poprzez led, więc możesz skierować go do lepszej pozycji. Ładowanie przez micro USb również możliwe. I można naładować inne pozycje (jako powerbank), jest to również możliwe. Całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Latarnia przyszła cała i zdrowa. Naprawdę mi się podoba, to jest namiot. Użyjemy go w lecie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Zadowolona. Szybka dostawa. Produkt zgodnie z oczekiwaniami. Wygodne z hakiem. I pilot. Jasne światło. Poziom światła jest regulowany. Produkt wydaje mi się wygodny na kempingu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Znakomite LED Camping Light, uważam, że ilość światła, które wytwarza jest świetna, lepsza niż się spodziewaliśmy. Posiadanie dobrze funkcjonującego pilota z jednostką, sprawia, że światło jest jeszcze bardziej pożądane. Nie byłoby Wiele zastosowań dla tego światła w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dzień dobry. Otrzymałem 2 lampy, ale brakuje 2 pilotów wewnątrz pakietu, w przeciwieństwie do tego, co jest napisane na stronie. Dziękuję. =SYM=------------------------ Dzień dobry, Otrzymałem 2 lampy, ale wewnątrz pakietu brakuje 2 pilotów w przeciwieństwie do tego, co jest napisane na stronie.. Dzięki,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Chociaż jest mały, daje piękne światło. Nie mogłem go długo używać. Nie wiem, ile poniesie opłata. Ale jest wskaźnik ładowania z diodą LED. Może być ładowany zarówno z solarnego jak i USB. Bardzo mi się podoba. 100 lirów można wziąć, gdy jest pod spodem. Trochę za drogie z gotówką.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo jasne światło. Ładna jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo przydatne Solar LED Light, które jest dokładnie opisane na stronie internetowej Banggood. Będąc pod wrażeniem mojego pierwszego zakupu, trzeba było dodać kolejny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 106
    • Ft7 401
    • Ft5 990
    • Ft20 324
    • Ft4 580
    • Ft9 516
    • Ft12 337
    • Ft11 986
    • Ft9 156
    • Ft7 401
    • Ft15 158
    • Ft20 758
    • Ft4 228
    • Ft7 019
    • Ft8 240
    • Ft7 721
    • Ft8 332
    • Ft11 986