Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(279)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobrze się cieszyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Świetna robota, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Great value for the money, I paid $11.11 on sale. I am using 2 Soshine 3.7v 5500mah 26650 Li-ion Battery Protected High Discharge Batteries, (# 1411950). Very bright on both wide and zoom modes. Modes are high, low, strobe. Built in charger is very convenient and I will keep this one in the car. The interior pictures are 50 feet wide and zoom at full power. The last picture is also 50 feet on the lower power setting.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Przesyłka jest bardzo długa, ale jest wirus, który to wyjaśni. Rzeźby latarni i pierścienie uszczelniające nie są silikonowe - wyszczuplane, sama sprawa (gdzie baterie) jest cienka. Światło diody P70 jest słabe, chociaż może to, co jest warte obiektywu, a nie reflektora, nie mogę potwierdzić oryginalności. Nie zamawiałbym go dla siebie. Opakowanie jest do kitu, nawet kabel do ładowania wypadł z torby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Jego masywna i wielka lampa teleskopowa LED, która jest bardzo użyteczna i uniwersalna, ponieważ jego dwie komórki do 26650 wielkości więc czas pracy jest dobry i wiązka wyjściowa jest silna. Ładowanie jest możliwe przez wewnętrzne wejście mikrozłączki usb. Lepiej jest wyjąć dwie baterie i naładować przez jednostki zewnętrzne, aby być dobrze wyważone. Powiększenie przedniego obiektywu to długi rzut. Regulacja jest słabą częścią, ale nadal można używać mocną lub słabą lub migającą tryb wyjścia. Uważaj z tylną śrubą, ponieważ jest najsłabszym punktem tej wielkiej lampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    неплохой фонарь. качество сборки выше среднего. доставка очень плохая, упакован был просто в картонную коробку и пакет. коробка вся помята, думал фонарь будет разбит. но оказался на удивление цел. какой светодиод стоит на самом деле не видно, а разбирать его нет желания. стоил бы процентов на 20 меньше, цены бы ему не было.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    Very very bright! Solid buildquality. Nice and long beam when focused. Modes: 1. Normal (very very bright) 2. dimmed (still very bright) 3. Strobe (to piss people off) after 10-12 min on normal mode it gets noticeable hot. Don't know if this is ok or not. Normally I don't use it that long. But for the 16usd this is worth it. In the picture with the beam the tree is about 40-50m away and the flashlight is on the max. focus. I would recommend this piece, but it may could overheat if you use it for long sessions, but i'm not an expert on this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    parlak ışık ve zoom güçlü ancak neredeyse pil dayanmıyor. sahte piller ile 10 saniye yanıyor. orjinal 18650 pil gerekiyor. Benim tanıtım videom. https://youtu.be/ikdxRWF90cQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    19 days delivery time, package was not in good condition, but flashlight is ok. It works well with 26650 batteries. Nothing special, but OK for this price

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 931
    • Ft8 521
    • Ft13 426
    • Ft10 220
    • Ft9 085
    • Ft5 289
    • Ft5 393
    • Ft5 298
    • Ft28 397
    • Ft11 800
    • Ft13 016
    • Ft3 649
    • Ft6 013
    • Ft3 931
    • Ft31 131
    • Ft3 603
    • Ft3 246
    • Ft32 184