Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Zamawiam po raz drugi. W pierwszym przypadku, pudełko było po prostu pogniecione, a teraz było tak, jakby przejechał po nim samochód. Brak włącznika światła, konieczne jest naprawa:(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Jest to piękna, jasna latarka w przystępnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Ładna i mała, jak się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Działa bardzo dobrze, tylko kabel zasilający jest krótki Głośne oświetlenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Uwaga: nie latarka 18650. Jest to ładna latarka z wieloma funkcjami. Podoba mi się, że nie ma baterii z tyłu mojej głowy. Ma świetne miejsce i funkcję światła powodziowego. Nie jest duży, ale ładny i kompaktowy. Podoba mi się ten magnes. Podoba mi się to, że mogę łatwo zmienić kierunek wiązki. To nie jest latarka 18650. To tylko akumulator 14400 tam jest. Opaska może się trochę wydłużyć. Nie mam dużej głowy i jest na mnie ciasno. Jeśli mam takie światło na czapce zimowej, to jest jeszcze ciaśniejsze. Chciałbym łatwo wymienić baterię na szybką wymianę zasilania. Ogólnie dobre światło, ale nie bateria, jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Bardzo jasny i duży plus to magnes i wbudowana bateria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Doskonała pochodnia ze zintegrowaną baterią i podwójnym napędem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Για τα χρήματά του αρκετά ικανοποιητικός. Στα αρνητικά, ότι πέφτει σχετικά γρήγορα η μπαταρία και ότι δεν υπάρχει κάποιο μαλακό κάλυμμα πίσω από τον φακό εκεί που εφάπτεται με το κεφάλι

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    To może być bardzo dobre światło. Kiedyś to było bardzo dobre. Kupiłem jeden kilka lat temu i był bardzo zadowolony. Ale nie w tym przypadku! Pierwszy problem: nie naładowała się w pełni. Kiedy pierwszy trwał kilka godzin po naładowaniu, ten tylko około 45min. Do około godziny. Otworzyłem go i dokonałem kilku modyfikacji, a potem mogłem go naładować, a teraz trwa dłużej (2-3 godziny) ale nadal nie tak długo, jak w pierwszym. Teraz jest inny problem: czarny plastik, którego używają jest bardzo kruchy. Prawa rączka, do której jest przymocowana gumka, oderwała się kilka tygodni po tym, jak zacząłem jej używać, a lewa kilka dni później. Naprawiłem go drutem i ciągle go używam! - to bardzo dobrze zaprojektowane światło, chciałbym, aby poprawiły jakość! Proszę, daj im znać. Dlaczego nie odesłałem go z powrotem? - To niska cena, nie warto, a ja lubię poprawiać rzeczy, ale niech wiedzą, proszę, może ktoś coś zrobi! Mam nadzieję, że to przeczytasz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Very useful and very bright light. I'm soldering small electronic circuits after work and in the moment it it is still no more sufficient daylight. Also, the ceiling light is not good enough, my head makes a shadow when i bow over the device. So this headlight with its two modes (spot and wide angle) is an excellent helper, i have now a good illumination.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 664
    • Ft3 980
    • Ft8 046
    • Ft5 261
    • Ft12 647
    • Ft8 813
    • Ft9 566
    • Ft7 279
    • Ft11 498
    • Ft7 279
    • Ft8 431
    • Ft9 580
    • Ft4 196
    • Ft6 131
    • Ft4 597
    • Ft8 046
    • Ft4 644
    • Ft17 247