Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1494)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1494)
    • 5 Star(1403)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2021

    Заказ пришёл! Фонарик упакован в обычную коробку и пакет. Упаковка вся мятая! Фонарик разряжен. По виду неплохой, солидный! Но светит, как мне кажется слабовато. Стоит один диод. Зарядка от USB. В комплект входит шнур для зарядки, но он коротковат.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    got it for free with TIP SE aluminium light. Nice thrower, concentrated square spot. the classic 5 patterns (full medium low strobe and sos) dont use built in charging: its not protected! Sharp attack bezel see picture carefull even with highest quality 18650s used in vaping (high drain devices) delivers maybe a third of claimed output strength!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    ... Bardzo zadowolony z projektu i konstrukcji... Całkiem dobre oświetlenie... I wszystkie funkcje bardzo przydatne... To szybka misja! Dobra cena rynkowa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Flashlight jest bardzo dobrze przetworzony w tej cenie. Wykonany z aluminium i nie ma ostrych krawędzi. Wydaje się cenny. Światło jest bardzo jasne z potrójną stopniacją. Nie ma baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Nie tak jasno jak w reklamie, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Doskonały artykuł, bardzo mocne światło i optymalne funkcje, szkoda, że nie zawiera baterii, chociaż jest bardzo łatwy do zdobycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Solidna latarnia, pasuje do dłoni. Dołączona jest z kablem do ładowania i linką do przenoszenia. Idealny rozmiar dla funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Naprawdę dobra pochodnia, chciałbym tylko, żeby zawierała kilka instrukcji / broszury informacyjnej. Powinien również wysłać z baterią w cenie. Skrzynka była lekko uszkodzona, ale sama rzecz była w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Tak jak opisano, jestem zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Przybył bardzo szybko. Światło jest bardzo silne, materiał, jego instalacja wygląda na masywną! Pasuje do wszystkich tradycyjnych celów. W oparciu o cenę, jest to produkt bardzo polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 994
    • Ft10 882
    • Ft16 477
    • Ft30 577
    • Ft11 092
    • Ft17 077
    • Ft5 934
    • Ft6 582
    • Ft8 903
    • Ft2 306
    • Ft7 793
    • Ft8 576
    • Ft7 913
    • Ft2 858
    • Ft15 500
    • Ft3 625
    • Ft4 948
    • Ft8 903