Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Kupiłem dwa 220tl model x96q +25tl ubezpieczenie celne i nie kosztował nawet 500, więc to około 465tl. Bez odprawy celnej, to znaczy, bezpośredni tr.mail przyszedł z systemem, w tym podatki, który zrobiłby zwrot podatku, nawet jeśli przyszedł zwykłą pocztą, Banggood, ale nie musiał, więc to miesiąc regularnej poczty, Co oznacza, że Aras przyjdzie do drzwi z ładunkiem włącznie z podatkiem, więc celnikami. To świetnie, bez martwienia się o zwrot podatku, ale może to być tymczasowe, tak myślę, że ten TVbox i podwójny ekran 2din przyszedł z Aras, bez podatku i przystępnej ceny. Dzięki banggood eyAllwinner 313 jest niskopoziomowym procesorem Allwinner 313, ale jest idealny do normalnego użytkowania, więc powiedziałbym, że jest to dobre urządzenie seryjne i 4/64gb nie przegap

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Znam ten model, kupiłem go wcześniej, bardzo szybkie połączenie z Internetem, ale nie obsługuje niektórych aplikacji, takich jak e-mail aplikacji i odtwarzacza wideo, chcę skontaktować się z kupującym, aby wiedzieć więcej, ale nie wiem jak tutaj! Banggood w przeciwieństwie do Ali Express, które można handlować bezpośrednio z kupującym. Drogi kupujący, jeśli to czytasz, skontaktuj się ze mną na agelessarch@gmail.com

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Otrzymałem produkt w ciągu około 10-11 dni. To działa całkiem szybko. Jest wymieniony jako Android 10, ale oprogramowanie jest w wersji Android 7. Aras przylatuje z ładunkiem, nie utykając w odprawie celnej. Myślę, że używa oprogramowania marki Mbox.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Znam ten model, kupiłem go wcześniej, bardzo szybkie połączenie z Internetem, ale nie obsługuje niektórych aplikacji, takich jak e-mail aplikacji i odtwarzacza wideo, chcę skontaktować się z kupującym, aby wiedzieć więcej, ale nie wiem jak tutaj! Banggood w przeciwieństwie do Ali Express, które można handlować bezpośrednio z kupującym. Drogi kupujący, jeśli to czytasz, proszę o kontakt agelessarch@gmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Produkt zaskoczył mnie jest, jak wskazano, miałem wątpliwości, ale został wyjaśniony, gdy przegląd produktu ma wielką wydajność Otrzymałem we wskazanym dniu produkt rekomendowany za jego pojemność pamięci ram

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Miłe i działa dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobrze, jeśli trochę wolno. Oczywiście, za swoje pieniądze, jest więcej niż tylko wykonaną robotę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Nie podobało mi się to. Nie mogę zainstalować Netflixa i dziwne. co jest w nim dobre i co jest małe pudełko, aby umieścić w dowolnym miejscu bez żadnych problemów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Pudło TV Nise. Stabilny system Android i łatwe ustawienie. Polecane. (ang.).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    To przybył w dobrej pogodzie i w dobrym stanie, czego brakuje teraz, to spróbować to asta w sobotę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 053
    • Ft17 275
    • Ft12 630
    • Ft23 804
    • Ft16 952
    • Ft19 196
    • Ft16 507
    • Ft26 594
    • Ft19 945
    • Ft12 667
    • Ft19 196
    • Ft14 958
    • Ft22 604
    • Ft34 556
    • Ft26 491
    • Ft18 811
    • Ft23 934
    • Ft16 620