Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2022

    Naprawdę szybkie android box, cpu są naprawdę potężne. Mam kilka skarg na system, mam nadzieję, że otrzyma kilka aktualizacji i krótki czas. Nie można uśpić telewizora, za każdym razem, gdy klikniesz przycisk zasilania na pilocie, wyłącza się całkowicie i nie można zmienić funkcji przycisku. W każdym razie dam mu 5 gwiazdek, ponieważ jest tak szybki po H96 eith RK3318 cpu, które są OK, ale w porównaniu do tego jest to duża różnica.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Produkt spełnia oczekiwania szybkiego urządzenia do gry Proponuję wybrać kupon AB.. Na początku może się wydawać trochę nudne z kontrolowaniem ładunku ARAS. Wziąłem pieniądze z ubezpieczenia, kiedy go kupiłem, a Bangood nie płacił nic poza podatkami i takimi tam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Produkt jest produktem, który zareaguje na potrzeby w punkcie ceny/wydajności. Nie zapłaciłem cła, bo wykupiłem ubezpieczenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • JC9VIP2
    PE
    04/12/2021

    this TV box is good, I checked its content, hardware specification and design, but for more comfort I believe that is necessary a complement like a voice assistant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Produkt przybył zaledwie 9 dni później bardzo ładne i wysokiej jakości urządzenie wziąłem szybkie ubezpieczenie celne nie dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobry TV box, świetny, mocny procesor Alogic S905X4, świetna jakość wideo i audio, świetna jakość, doskonała do gier, KODI działa idealnie z tonami filmów, tv chanells i innych programów multimedialnych. Świetne dla iptv poprzez STB Emu Apk. ZAMKNIĘTE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Arrived 14/2/2022. Excellent condition. All as expected. WELL-DONE Banggood!!! Next comment when I plug it in.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    it is really good the speed is pretty fast while watching videos or playing games, it's the best what I could have got in this price from India. I connected two 1tb hdd's runs effortlessly, ps3 joystick connect very well good gaming and no lag at all, but the only problem is that when I try to use the volume buttons on the TV box remote the Bluetooth sound bar switches off some signal issue I guess and when I turn off the tv box when I'm done watching it turns on again in a couple of seconds which is weird anyway overall product is too good at a great discount thanks bangood👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Kolejność przyszła po długim czasie, Netflix SD jest monitorowany, inne funkcje są bardzo udane i szybkie urządzenie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt wygląda pięknie dotarł bezpiecznie w ciągu 10 dni Zobaczę, co pokazuje w czasie wykonania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$67.99
    • US$41.99
    • US$62.99
    • US$98.99
    • US$104.99
    • US$37.99
    • US$53.99
    • US$46.99
    • US$89.69