Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Bardzo dobre urządzenie, sprawne działanie, ale istnieją pewne ograniczenia oprogramowania. Doceniam również usługi bangood. 5 ratingów STAR dla usług bangood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Jest naprawdę szybki, naprawdę dobry, i jedyne czego brakuje to Netflix SD,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Arrived a couple of days earlier than the earliest estimated delivery date. packaging and product in good condition. works really well with my projector. i reccomend using wireless mini keyboard to navigate through the box its a lot quicker. overall really happy again with the service from banggood .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Opakowanie nie jest dobre, więc napraw to. Na początku towar był dobry. Prawidłowe spektrometry. Niestety, nie mogę prowadzić Armbian

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Kupiłem 2 sztuki, naprawdę świetne urządzenie, każdy może go mieć ze spokojem, dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dzięki jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Dobra jakość, łatwa instalacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    To pudełko z zaktualizowanym firmwarem: X96_X4_Pro_20211028-1211.img. Teraz jest zakorzeniony i działa bardzo gładko. Skrzynka wyłącza się z pilotem. Wydaje się jednak, że robi się ciepło, więc polecam wentylator chłodzący. Playstore jest bardzo ograniczony, ale dla mnie to nie ma znaczenia. I tak wszystko przesypuję. Biegnie bardzo szybko. Antutu wynik: 102928 przy użyciu najnowszej wersji 926. Jeśli używasz innej wyrzutni, ładuje się tylko do preinstalowanej wyrzutni Fx. Musisz przytrzymać klucz wsteczny / home, aby korzystać z zainstalowanej wyrzutni. Mój działa bezbłędnie. Używam Sideload Channel Launcher 2. Nie ma paska nawigacyjnego, ale masz przycisk Menu, który również działa doskonale. Przybij piątkę i piątkę za to pudło.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Świetna zakup, bardzo szybka dostawa w zaledwie 10 GG.Produkt ma doskonałą gładkość i wydajność. Tylko błąd myszy wbudowanej w pilota nie reaguje i jest powolny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$67.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$46.99
    • US$31.99
    • US$47.99
    • US$479.99