Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2020

    Ta budka działa świetnie! I dobrą cenę. Używam tego od miesiąca. Nie wahaj się kupić tego pudełka, jeśli rozważasz rozsądną cenę. Możesz zobaczyć jedną z wielu recenzji tutaj https://youtu.be/kaK8PTVl9Rw. Nawet jeśli jest to prosty pilot, to będzie dobrym pomysłem, aby dostać pilota klawiatury, więc wpisanie adresu URL i hasła itp jest o wiele łatwiejsze. Przesyłka trwała trochę dłużej, mimo że zapłaciłem za pocztę priorytetową i została wysłana z Dubaju zamiast z Chin. Ale wszystko jest w dobrej formie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Super szybka dostawa. Pakiet jest w dobrym stanie. Ale po co używać DHL, żeby dostarczyć kolejne 24 dolary? W każdym razie, jeszcze ich nie wypróbowałam. Będę później informował, jeśli będę miał okazję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Działa dobrze, podoba mi się. Odtwarza też filmy 4K z pendrive'a lub YouTube'a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Świetny gracz. Poręczny i funkcjonalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Działa dobrze, dobrze odtwarza filmy 4K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dobra jakość jak na pieniądze. Miałem mini x96, z minimalną pamięcią. Tam, to coś innego! Gdy przepustowość jest dobra, jakość obrazu jest tam, jak również płynność. Porty USB pozwalają na podłączenie myszy i klawiatury. Odtwarzanie wideo mojego SSD odbywa się bez problemu przez USB3. Niestety, IPTV nie zależy wyłącznie od odbiornika. Gorąco polecam to urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Produkt dotarł szybko i bez uszkodzeń. Po uruchomieniu, moje pierwsze wrażenia są bardzo dobre. Działa płynnie. Próbowałem na nim grać. Działa też płynnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 324
    • Ft30 461
    • Ft29 479
    • Ft14 083
    • Ft22 318
    • Ft14 083
    • Ft57 323
    • Ft36 030
    • Ft44 262
    • Ft23 582
    • Ft27 615
    • Ft22 927
    • Ft8 186
    • Ft15 065
    • Ft45 857
    • Ft23 831
    • Ft18 669
    • Ft4 583