Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Produkt i super! Naśladuje kilka platform. Możesz dodać gry. On nie rządzi Nintendo 64 jak mówisz! Jego największym problemem jest brak możliwości uaktualnienia firmware! W niektórych grach PS1, przyciski idą do góry nogami, a niektóre nawet nie działają jak mściciel 8, więc nie można grać! Ogólnie, to dobry produkt! Tylko warto!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Otrzymałem produkt z wadą sterowania, który nie jest funkcją i konfiguracja obrazu jest zbyt duża nie mieści się w ekranie panasonic tv wysyła ręczne zdalne sterowanie gry wideo w portugues.vcs zmienić produkt lub mam, że wysyła do Ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Maksymalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dobra jakość, ale zdjęcia nie są takie ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt wygląda dobrze tylko trzeba go przetestować i dziękuję sprzedawcy za szybką wysyłkę będzie ponownie zakupy 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Świetny produkt, przybył bardzo szybko mniej niż 2 miesiące, polecam wszystkim!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Bardzo dobrze, podwózka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Nie oczekujcie za wiele, mój PS2 miał grę o nazwie Crash. Kupiłem jej trochę. Grałem w nią, gdy byłem dzieckiem. Patrzyłem na inne gry, ale ciężko jest grać w wiele z nich. Logicznie to bardzo ładny instrument, ale gry są naprawdę stare =) więc mam go, ale zagram kilka gier, a reszta odpada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Top top! Dobrą rzeczą jest to, że ma jak zapisać grę i kontynuować tam, gdzie przerwałeś. Kolejnym plusem jest to, że musi zawierać więcej gier. A dla tych, którzy mają równe trudności miałem, dodać gry ps1 które działają w emulatorze, dodać w formacie PBP, nie dobre w formacie iso lub img!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Ładnie i szybko, ale chcę wiedzieć, jak dodać gry online i jakie formaty są odpowiednie dla gier, aby zdjąć i grać z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 623
    • Ft59 567
    • Ft52 559
    • Ft34 083
    • Ft54 152
    • Ft26 326
    • Ft14 650
    • Ft25 481
    • Ft13 695
    • Ft445 978