Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Doskonały zakup, przybywam na czas i artykuł jest doceniana jakość,, moc świateł jest więcej niż wystarczy, dobre oświetlenie, instalować je w lupy i wyglądać świetnie, tego typu led są idealne do powiększenia szkła nie ma cieni ani nic dziwnego, Oko jak wspomina wielu, balast nie jest przeciw wodzie nie jest wodoodporny, dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt wygląda dobrze i identycznie jak w opisie, ale nie instaluję go jeszcze, aby zobaczyć jasność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    An interesting LED bulb with 6 sides. It is actively cooled, it has a small fan that force air, it needs cooling as it runs quite warm to hot. It won't melt plastic but it's hot to touch. The DC-DC buck step down constant current converter is housed in a seperate metal box, which is good because it will last long without the heat from the LED. However, the metal box is not waterproof so keep it out of water or seal it with some silicon. It draws about 39 watts at 13.51volts and the LEDs get a constant current of ~4.2Amps, 37watts. This is a serious power LED bulb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2019

    Have tested them only on a battery so far. Can't figure out how the switching should work Not yet sure if the twin rubber rings are enough to hold the bulb in place but will see soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Bardzo dobre tropy. Do tej pory używałem „NightEye S2", które są również dobre, ale te są jaśniejsze. Do tej pory nie mogę oceniać życia jako nowych w użyciu. Również hałas z wentylatora jest mniejszy niż inne diody, których używałem wcześniej. Jeden negatywny fakt - interfejs mechaniczny (9005) jest tylko pierścieniem (metalem, nie plastikiem - jakość jest dobra), gdzie lampa jest wpychana i trzymana przez tarcie na 2 o-ringi. Więc to trochę trudne zamienić go w śrubę zamknięcia reflektora, ponieważ ten pierścień interfejsu może obrócić się w żarówkę. Obrotowa orientacja nie jest problemem, ponieważ lampa ma LED wszędzie wokół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    perfect product 👍👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Lampa jest bardzo jasna i ma wysoką jakość, zalecany 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Bardzo dobrze, ale niestety zajęło mi to 36 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    منتج جيد لكن الحج اصغر من المتوقع

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 127
    • Ft4 134
    • Ft5 879
    • Ft6 980
    • Ft8 084
    • Ft6 614
    • Ft6 347
    • Ft6 608
    • Ft6 980
    • Ft10 656
    • Ft8 084
    • Ft18 744
    • Ft10 500
    • Ft12 092
    • Ft9 450
    • Ft6 245
    • Ft18 457
    • Ft11 391