Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(236)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(236)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Wow!!!! For only around $40 I got to take a trip down memory lane! I haven't play video games for over 20 years and this little toy wraps up all my favorites into one great package. The one problem with it is that there are too many games to choose from! lol If you want to play a bunch of retro games and not spend a lot of money this unit is perfect for you. Plus it has a memory card slot you you can add your own media or even add more games! Makes a great gift or something to pass the time with.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Skrzynka była mała, przyniosłam to dla mojego syna i córki. Każdy z x6, który przyniosłem, ma problem z przyciskiem od mojego syna i córki, ten od mojego syna ma problem po lewej stronie i od córki na prawym przycisku. Chciałbym się skontaktować, jeśli możemy znaleźć rozwiązanie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dostawa wzięła mniej niż oczekiwano, dostałem wskazówki i przez cały czas wiedziałem o paczce, przedmiot jest jak pokazany nawet wygląda wyższej jakości, jedyną złą rzeczą jest to, że pudełko przybyło trafione, ale nic, co uszkodziło artykuł

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo ładny produkt. Zgodnie z opisem. Wiele gier retro już zainstalowanych. Ładny wyświetlacz, dźwięk i materiał. Słuchawki w cenie. Bardzo szybka dostawa z magazynu UE bez opłat celnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Wszystkie retro katalog gier możliwe od nes do gry PS1 dobrze obraca małą wadę brak kluczy R2 i L2 dla gier PS1, ale na szczęście klawisze są dostosowane w opcjach konsoli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Fajne, są tu wszystkie gry z automatów. Gier jest duża ilość chociaż na głównym ekranie jest tylko kilka. Jakość jak za tą cenę jest ok. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Super przenośna konsola dobra cena dobra jakość, uruchamia większość gier retro, takich jak gameboy, fason, supernes, a nawet gry ps1, jedyny niewygodny nie ma przycisków L2 i R2, ale przyciski są rekonfigurowalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    To i nawet dobre ma kilka gier w moim przypadku kupił go dla mojego syna służy, ale jest trochę trudno przenieść dla 4 latka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ideas4u
    GB
    06/11/2020

    Dobry produkt jednak za cenę, wiesz, że jakość budowy nie będzie najlepsza.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Nie super jakość, ale nie drogie, więc... Po problem bcp dla gier do pracy bez zrozumienia dlaczego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 983
    • Ft22 487
    • Ft26 985
    • Ft38 979
    • Ft28 184
    • Ft39 879
    • Ft36 880
    • Ft32 982
    • Ft35 980
    • Ft23 686