Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    i really recommend thiss 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JVIP1
    PT
    12/10/2019

    Promete uma qualidade de 1080p e é de apenas 720p (ver foto da caixa). Pela forma como a imagem aparece na parede com luminosidade o projector deve ter uma capacidade inferior a 7000 Lumens. Qualidade dos materiais media. Um bom produto pelo preço apresentado mas que não corresponde às características apresentadas pelo vendedor.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    W cenie jest to dobry produkt tak, rozsądna jakość obrazu, dźwięk aż mnie zaskoczył, więcej nie może wymagać tak wiele za cenę, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Jakość obrazu pogarsza się na krawędziach ekranu, ale ogólnie jestem zadowolony i pod wrażeniem produktu. Dostarczono go dużo szybciej, niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    produto chegou em menos de 25 dias,bem embalado e conforme o anúncio,comparando ao custo ele é um bom projetor,pois um de alta performance custa 10x mais,o recomendo para reprodução de videos,para leitura vai depender muito do tamanho das letras.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    I had ordered a projector it's been twenty days since the order. I haven't got it yet How many days will Iget it The photos sent have a track number Please let me know as soon as possible Waiting for your answer Thanks.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    gostei da imagem ,por ser um equipamento bem simples mas até deu minha expectativa .principalmente na imagem ,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    Türkiye'ye 6 günde geldi görüntü çok iyi hiç vergi ödemedim

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Przybył szybko i działa naprawdę dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    very nice product 100” + prohibition 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 807
    • Ft263 593
    • Ft74 567
    • Ft13 870
    • Ft71 792
    • Ft41 270
    • Ft103 354
    • Ft48 554
    • Ft22 888
    • Ft26 640
    • Ft52 338
    • Ft79 076
    • Ft70 058
    • Ft65 896
    • Ft17 023
    • Ft75 260
    • Ft49 185
    • Ft78 823