Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(367)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(367)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2022

    Niezwykle szybka dostawa. Jeszcze go nie mam, ale ufam, że produkty, które sprzedaje Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Nie pieni się, paluch z dala.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Przesyłka została opóźniona z powodu świąt. Opakowanie jest jakby zgniecione. Produkt nie był zepsuty. Po pierwsze, produkt nie jest wart swojej ceny. Na początku nawet nie zadziałało. Musiałem połączyć elementy, żeby zobaczyć, które z nich mogę zmieścić. Próbowałem kilku rodzajów mydła, ale nie mógł go wypchnąć. Używam go z żelem pod prysznic. Na początku musieli go rozebrać, bo nie mógł nic wciągnąć. Źle to poskładano. Kiedy za coś płacisz, nie zaczynaj od miłości. Powtarzam: Nie polecam produktu. To nie jest warte tej ceny!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Ok, porozmawiajmy o tym. Więc paczka była dobra, a pudełko w dobrym stanie. Jak widać na zdjęciach, dozownik ma kilka zadrapań i śladów. Myślę, że zostały zrobione przez fabrykę, a nie przez kurierów. Jako dozownik wygląda to bardzo tanio. To znaczy, jeśli chcesz umieścić w ładnym eleganckim miejscu, dobrej restauracji lub publicznym miejscu, to nie będzie pasować. Do użytku domowego jest więcej niż ok. Trzeba go wymieszać i dobrze wstrząsnąć wodą - 1 częścią zwykłego mydła w płynie i 3 części wody - aby stworzyć pianę. Coś, co nie jest zapisane w informacjach. Aby ponownie uruchomić górny czujnik przycisku, musisz być cierpliwy. Nie uruchomi się od razu, a kiedy zacznie wytwarzać pianę, silnik w środku wydaje głośny dźwięk, że na początku się przestraszyłem! Pianka, która robi jest dobrze i ładnie wygląda ;) Mogę tylko dodać, że znalazłem ten sam rodzaj dyspansera na rynku w Grecji, również wyprodukowany przez plastik, ale był dobry i odporny na baterie, więc całość była odporna na wodę w niższej cenie. To nie było piany, ale mi to nie przeszkadza. To wszystko!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • EsaVIP3
    BR
    29/11/2019

    Bom dia, recebi os 4 itens todavia nenhum deles está funcionando conforme a proposta veiculada. Não é a primeira vez que adquiro produto neste site e não alcanco a satisfação desejada. Vou postar abaixo as fotos onde está insatisfação é materializada. Apreciaria que me fosse ressarcido, de imediato, as importâncias despedidas por mim. A decepção é muito grande, infelizmente. Não me foi permitido anexar neste espaço, o vídeo que confirma a ineficiência de todos os 4 itens.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Zamówienie w firmowym pudełku zostało umieszczone tylko w cienkim wyściełanym worku wysyłkowym. Wynik: Pudełko jest zakleszczone tak, że „wypuk" dozownika wyszedł z góry (patrz zdjęcie). Ale główne rozczarowanie było przed nami. Zbiornik do mydła LIQUID został znaleziony z ДЫРКОЙ na dnie i śladami wysokiej temperatury na dole! Jest to już podobne do winy sprzedawcy, a nie wad przekazania (patrz zdjęcie). W tym celu strzelam na „gwiazdę" i od sprzedawcy, i z logistyki i będzie zajmować się wsparciem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Opakowanie produktu znajduje się w fatalnych warunkach, poza tym produkt ma małe uderzenia, że nie wiadomo, czy produkt jest taki, czy został wykonany przez przesyłkę. Produkt działa prawidłowo i jest bardzo dobry, jedynym szczegółem jest to, że nie można regulować ilości pianki i ma blokadę przycisku dotykowego lub wyłączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Dobry przedmiot, działa z trzema bateriami. Pół mydła i pół zbiornika wody. Wytwarza bardzo pianę. Aby go uruchomić, naciśnij górną część, zmienia zielony kolor. Jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Super dozownik mydła z Xiaomi Clinic, chwała, Xiaomi naprawdę obserwuje kogo wspiera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$26.55
    • US$48.50
    • US$24.24
    • US$24.24
    • US$27.71
    • US$26.55
    • US$36.95
    • US$21.93
    • US$21.24
    • US$18.48
    • US$19.54
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$25.09
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$31.17