Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Pola dobra przenośna konsola... Łatwy do znalezienia i dodawania dodatkowych gier retro. Łatwo się podłącza do telewizora dla lepszego doświadczenia. Chciałbym, żeby kabel RCA łączący ją z telewizorem był dłuższy. Jest warta swoich pieniędzy. Jak na dzieciaka bez doświadczenia w grach, to tylko rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Magyarországra jöttek a csomag. A megadott időben itt volt. Sérülésmentesek mint ahogy a képeken is látszik. Az akkumulátorok teljesen le vannak merülve így még nem tudtam kipróbálni hogy meddig bírják. Maga a gép gombjain érezhető hogy nem márka darab. Akiknek lett véve neki nagyon jó lesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt przywieziono z Chin. Nie musiałem płacić dodatkowych podatków. Chodzi ci o ten towar. (Zamówiłem go raz). Język węgierski dla dzieci jest absolutnie dobry. Gry Psx1 i GBA działają dobrze. Ładowa bateria Dzieci w wieku 9-10 lat (które nie mogą mieć całkowicie dobrego telefonu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Witam kupiłem produkt wczoraj mogłem znać czasy x dostawa, którą dziecko kliknęło, a my kupiliśmy go wczoraj jak naprawić x zobaczyć identyfikację

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Zły produkt!!! Minął miesiąc po śmierci i nadal się myli! Zwodzenie kupiłem 7-calowego X12 plus i to było w 5.1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Szczęśliwi z konsolą wielkie dzięki bango expres za dostawy 🙏❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Witam, dostawa była bardzo szybka. Jakość wrażenia jest idealnie w porządku w zależności od ceny. Różnorodność gier jest świetna, to tam pojawiają się dobre wspomnienia. Wyświetlacz jest bardzo rozsądny, w jakiejś grze lub innej jakości wyjścia nie jest tak miły, ale mimo to jest zabawny. Nie rozumiem tylko, kiedy bateria jest naładowana....bo brakuje informacji, że jest pełna, a podczas grania (1,5 godziny to nie napęd ) bardzo szybko pokazuje, że jest pusty. Jeśli zasilanie baterii jest bardzo niskie, otrzymujesz powiadomienie. W końcu mam gwarancję i dotrzymam jej. Podsumowując, jest to dużo zabawy i jest zalecenie zakupu w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dobra robota, przyszedł w swoim dniu. Dobre wieści o kursie pakietu. Niezawodny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    To niesamowite, ile różnych gier można grać z tym urządzeniem, i można dodać wiele różnych również. Duży i czysty ekran i dobry dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Paczka otrzymana dzisiaj, ale jeszcze nie sprawdzona

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 458
    • Ft4 411
    • Ft44 140
    • Ft29 636
    • Ft6 915
    • Ft49 815
    • Ft17 840
    • Ft12 742
    • Ft5 042
    • Ft37 834
    • Ft20 451
    • Ft43 824
    • Ft23 304
    • Ft17 112
    • Ft52 022
    • Ft6 186
    • Ft58 959
    • Ft70 064