Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Pola dobra przenośna konsola... Łatwy do znalezienia i dodawania dodatkowych gier retro. Łatwo się podłącza do telewizora dla lepszego doświadczenia. Chciałbym, żeby kabel RCA łączący ją z telewizorem był dłuższy. Jest warta swoich pieniędzy. Jak na dzieciaka bez doświadczenia w grach, to tylko rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Dodano moją własną kartę tf z dodatkowymi grami, nie wszystkie gry działają idealnie espaly supernintendo ma jakieś problemy dźwiękowe, ale inne, że to działa całkiem dobrze, a duże gry neo działa idealnie i mam Gameboy Nie mogę narzekać na pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    To nie jest idealne, ale jego ok możesz dodać własne gry co jest miłe Playstation 1 jest nie go i treyed to tylko proste Playstation 1 działa spowolnienie gry 3d

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo dobrze, przyszedł dobrze zapakowany i gry przebiegają gładko. Nie podobał mi się tylko znacznik baterii, który się kołysze, ale poza tym jest naprawdę dobry, można kupić bez strachu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt przywieziono z Chin. Nie musiałem płacić dodatkowych podatków. Chodzi ci o ten towar. (Zamówiłem go raz). Język węgierski dla dzieci jest absolutnie dobry. Gry Psx1 i GBA działają dobrze. Ładowa bateria Dzieci w wieku 9-10 lat (które nie mogą mieć całkowicie dobrego telefonu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Produkt jest zgodny z opisem dostawcy. Nic nadzwyczajnego, ale jak na cenę i nostalgię gier jest to całkiem dobre. Wszystko poszło gładko, wszystko poszło gładko. Podziękowania dla dostawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Jestem bardzo szczęśliwy i bardzo szczęśliwy dzięki towary i dobre i przybył wkrótce dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Hızlı geldi. Ürün ortalamanın üstünde. Ekran biraz daha kaliteli olabilirmiş. Bu fiyat için gayet güzel ürün. Tavsiye ediyorum. Kutusunda ezikler ve yırtılma vardı ancak üründe herhangi bir zarar yok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Zły produkt!!! Minął miesiąc po śmierci i nadal się myli! Zwodzenie kupiłem 7-calowego X12 plus i to było w 5.1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Produkt świetny, choć szybko się rozładowuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$99.99
    • US$53.99
    • US$21.93
    • US$179.99
    • US$1,701.99
    • US$102.99
    • US$278.99
    • US$92.99
    • US$69.99
    • US$19.64
    • US$82.99
    • US$219.99
    • US$97.99
    • US$149.99
    • US$143.99
    • US$1,039.99
    • US$10.99