Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(291)
    • 5 Star(262)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    perfecto, muy rápido. Es el Kit para montar, con sus adhesivos, su tornilleria y Horns. Prepárate a enganchar pegatinas y encolar todo el avión. A falta de motor, variador, servos, receptor y emisora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Paczka została dostarczona uszkodzona. Pudełko kartonowe zostało wepchnięte na górę. A kartonik został wygięty w środku. Ciało samolotu jest wygięte jak kształt S. Więc jest zepsuta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Bardzo dobry model startowy tylko problemem jest ograniczony rozmiar śmigła. Samolot przyleciał po 6 tygodniach, ponieważ został wysłany bezpośrednio z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Świetny samolot dla początkujących. Do montażu potrzebne są 4x9g servo, 20-30A esc i 2826 2000-2500kv bezszczotkowy silnik. Samolot był w łatwym oryginalnym pudełku, ale bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Super stabilność latając nim z kopilotem Zohd. Rozbił się pierwszy lot, ale jest łatwy do naprawy przy pomocy wrzącej wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dotarł w jednym kawałku, nawet jeśli paczka nie była zamknięta lub zapakowana, każdy mógł ją otworzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Świetny samolot do nauki. Silnik pchacza sprawia, że jest bardzo przyjazny. Możesz zamontować silnik zewnętrznie, aby pasował do większych silników i rekwizytów. Wydrukowałem silnik. /Powtarzam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Przybyło szybko! Brakło jednego końca pudełka i zostało zgniecione i oklejone taśmą. Na szczęście wszystkie części były tam i po drugiej stronie pudełka! Zawartość była taka jak opisano i będzie działać zgodnie z opisem. Złapałem go na ostatniej transakcji i mam zapasowe lotnisko teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    W porządku, ale pudełko musiałoby być twardsze. Ale nic się nie stało. Jest podobny do innych, takich jak bixler z różnicą zakotwiczania skrzydeł lub położenia serwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Pudło trochę pobite, ale samolot w porządku. Oszczędzaj na to, kiedy Iav znów mnie zawodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 431
    • Ft14 540
    • Ft83 858
    • Ft31 141
    • Ft96 350
    • Ft46 389
    • Ft72 608
    • Ft49 318
    • Ft141 670
    • Ft22 552
    • Ft44 489
    • Ft33 147
    • Ft49 244
    • Ft28 731
    • Ft21 396
    • Ft24 715
    • Ft21 625
    • Ft45 107