Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Doskonały przybył szybko i tym razem nieuszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2017

    Hello! Unfortunately I am very unsatisfied with my last transaction. I have order three X-UAV Clouds and it came only one so far. I am still waiting another ones for seven weeks now. The Clouds that got delivered looked terrible. The way that it's been packed with was very unprofessional so airplane got squeezed. I don't know what is happening with another two products I've ordered but I hope they will got deliver soon and that they will be better packed. Last Time I ordered Survey from X-Uav, and it comes with extra box, everything comes in excellent condition.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Dopiero co go dostałem, jeszcze nie zmontowałem. W każdym razie, pełna recenzja samolotu można znaleźć na youtube, tutaj po prostu podkreślę kilka rzeczy. Więc najwyraźniej to normalne, że przychodzi w zgniecionym pudełku, ale widziałem gorsze rzeczy i byłem optymistą. I tak, nie ma żadnych problemów, tylko lekko skompresowany kadłub (widać go na zdjęciu), więc jest trochę problematyczne zamknięcie dużej komory. Mam nadzieję to jakoś naprawić. Forma wydaje się Br wysokiej jakości i niektóre rzeczy są zmienione w porównaniu do recenzji widziałem - części sklejki są zmieniane dla węgla lub grubych części plastikowych, więc jest bardziej wytrzymały na pewno. To zajęło cca 20 dni, aby to się stało, co jest całkiem dobre i zostałem oszczędzony od celników - nie wiem dlaczego kupić, podoba mi się! Podoba mi się i nie mogę się doczekać lotu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    Посылка пришла в убитом состоянии (не почта России), по дороге из коробки сыпались детали. Продавец явно пожалел скотча и упаковочного материала. Многие детали помяты или с трещинами.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2017

    This plane was a big surprise! It flies perfectly, no stall to speak of, and depending on the motors chosen, it could be quite efficient. Keep it light and this thing will fly out of your hand vertically! A very good model at a great price! Well done!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2017

    chegou muito rápido em se tratando de Brasil e veio muito bem embalado sem nenhum problema e o melhor: sem tributação

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2017

    good quality plane liked the shape... bought from bg and they canceled my order for over weight and did direct from X-uav with good price and survey version not the same bg have. survey included carbon fiber plates...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Reddog
    US
    31/05/2021

    Kocham ten samolot, zamówiłem dwa. Przesyłka &ła szybka w nieuszkodzonych pudłach z magazynu USA. Trzeba jeszcze otworzyć drugie pole, & sprawdzić zawartość jakichkolwiek uszkodzeń, ale pierwsze pole jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Najlepszy samolot RC na świecie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Doskonała szybka dostawa, wysokiej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 621
    • Ft81 585
    • Ft41 336
    • Ft52 179
    • Ft35 155
    • Ft36 850
    • Ft119 537
    • Ft30 758
    • Ft46 780
    • Ft57 492
    • Ft48 110
    • Ft48 062
    • Ft21 116
    • Ft45 754
    • Ft56 434
    • Ft24 052
    • Ft23 068
    • Ft105 739