Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2765)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2765)
    • 5 Star(2512)
    • 4 Star(175)
    • 3 Star(46)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2020

    Kup to na prezent od Banggod. Szybka i darmowa wysyłka. Dobrze spakowane. Dobrze pomyśl, że Wstick Wowpad Magnetic Wkręt Położenie Tablica Pamięci Matowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Zamówione 13 maja i dostarczone 19, absolutnie rekordowe czasy, z magazynu CZ w Republice Czeskiej, z którego nie płaci się cła, przyłączony do innego zamówienia był w pudełku, ale jego własny jest wewnątrz plastikowej torby w kartonowej walizce, Jak widać na zdjęciach rozmiar jest aż 2 kart kredytowych, uchwyt magnesu wystarczy, aby śruby „zawsze z PC / telefonia" nawet pionowo, przynajmniej teraz, gdy jest nowy, zobaczymy z czasem, Bez wątpienia przydatne, aby winorośl malefic stała w dimie, praktyczne i wygodne, gdyby były większe rozmiary to nie byłoby złe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Magnetyczna mata śrubowa Model: Wowpad 2 Kolor: czarny Rozmiar: 165x65x2mm / 6,5x2,56x0,08 cala (L*W*H) ok. Masa netto: ok. 65 g Mata śrubowa magnetyczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Otrzymałem ją dokładnie w 10 dni. Dwie części tak podane wizualnie i jedna, nie L. Jeden kawałek, który ma swoją cenę, to chyba nie wystarczy. Jakość jest dobra. Wizualne wymagają zmiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobra jakość Szybka dostawa Normalna wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przyszło dwa dni, tak świetnie, że jedyne co mnie martwi to mały słabszy magnes. Poza tym super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Działa, ale nie za dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Doskonała jakość materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo dobra jakość! Wkręty są bardzo dobre i wystarczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 365
    • Ft11 390
    • Ft10 050
    • Ft9 136
    • Ft17 422
    • Ft8 374
    • Ft11 390
    • Ft15 533
    • Ft25 586
    • Ft14 619
    • Ft39 386
    • Ft12 182
    • Ft16 082
    • Ft13 096
    • Ft1 825
    • Ft14 741
    • Ft16 142
    • Ft7 917