Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2831)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2831)
    • 5 Star(2571)
    • 4 Star(179)
    • 3 Star(48)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Ho postato la foto per rendere l'idea circa le dimensioni dell'oggetto.Per me era tutto chiaro ed era quello che mi serviva. Oggetto conforme e funzionale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Maty magnetyczne do przechowywania małych śrub, bardzo przydatne do pracy w sposób czysty i zorganizowany, nie ryzykując utraty małych śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Miła firma i działa naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Doskonały przedmiot, jak opisano bardzo szybka wysyłka i w bardzo dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo dobry mały dywan magnetyczny, idealny ze śrubokrętem Xiaomi, aby utrzymać swoje małe śruby na miejscu, bez ich utraty, prawie niezbędny w rzeczywistości. Szkoda tylko, że jest tylko jeden dywan, podczas gdy reklama wydaje się sprzedawać dwa dywany o dwóch rozmiarach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Zgodnie z opisem, przydatne do nie gubienia śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Wygląda na to, że jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Miła i mała podkładka do gięcia. Siła magnetyczna nie jest zbyt silna, nie jestem pewien, czy może utrzymać dużą śrubę, ale dla mniejszych jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2018

    Доставка в Нижний Новгород 24 дня. Фабричная упаковка не повреждена хоть и пересылался товар в обычном плёночном пакете без дополнительной защиты. Коврик отличный! Очень хорошо держит всякую магнитящуюся мелочугу у которой есть хоть немного плоской поверхности. Рекомендую этот товар и этого продавца!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.88
    • US$38.99
    • US$49.65
    • US$57.50
    • US$43.69
    • US$36.99
    • US$36.77
    • US$34.99
    • US$56.99
    • US$15.55
    • US$23.88
    • US$35.88
    • US$37.99
    • US$49.99
    • US$46.99
    • US$42.99
    • US$46.99
    • US$1,399.99