Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(537)
    • 5 Star(512)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Przywieziono go bardzo szybko i szybko przeszedł przez odprawę celną. Dostałem go pocztą, i nie ma cła. Nie ma baterii. Jest zasilany dwoma bateriami. To dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Przydatne i praktyczne, czasami trzeba zacząć odkręcać ręcznie używając go jako śrubokręta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2020

    Dobrej jakości produkt. Ktokolwiek badał, musiał widzieć, że moment obrotowy nie jest zbyt silny, a prędkość jest wolna. Ale to dobre narzędzie do prostych napraw. Zrobiłem test i zobaczyłem, że ma ochronę, kiedy obrót jest przerwany przez blokadę. Zdałem sobie też sprawę, że kiedy zamierzasz wyciągnąć śrubę, to daje siłę w pierwszym zakręcie, aby rozpocząć usuwanie śruby. Przed tym, aby zauważyć, że nie jest to prosty klucz elektryczny, był dobrze zaprojektowany. Nie ma kontroli momentu obrotowego, jest to zrozumiałe, ponieważ moment obrotowy jest pierwotnie niski. Nie ma kontroli prędkości, ponieważ prędkość maksymalna jest już niska. Kiedy końcówka się zablokuje, zmniejsza moc, najlepiej wyłączyć automatycznie. Ogólnie jeśli jest poniżej 100 prawdziwych, to warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • milosh
    BA
    21/07/2018

    GREAT design & sleek look very nice surface finish - very nice to hold pretty quiet operation. I expected it to be a bit more powerful but it offers many possibilities for improvement. Inside it's just a simple DC motor with a gearbox and any input voltage up to 6V is acceptable. I have two ideas either add a micro USB port to make it work on 5V or stuck a LiOn inside.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Śrubokręt elektryczny AAA Zakupiony do użytku domowego i do małych przetwórstw ogólnie.Produkt dotarł do pracy, zgodnie z harmonogramem, i obecnie spełnia moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Doskonały śrubokręt. Ma wystarczającą wytrzymałość na smartfony, sterowniki i inne małe urządzenia elektryczne. Wiele różnych końcówek śrub. Doskonały zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    the built quality is very good, powered with 2x AAA bateries , maks my life easier to do screw or unscrew many things, like toys, phone, and mini electrical apliances

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Отличная вещь!Функциональная и выглядит качественно и дорого. Доволен ,пользуюсь. Доставка быстрая. Спасибо продавцу!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Kompaktowy śrubokręt akumulatorowy. Pracuje z dwoma bateriami mini-procesorowymi AAA 1.5V Wyposażony w pakiet bitów różne formaty Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 503
    • Ft9 940
    • Ft19 882
    • Ft3 311
    • Ft13 917
    • Ft17 231
    • Ft9 608
    • Ft12 049
    • Ft12 049
    • Ft11 597
    • Ft12 049
    • Ft10 843
    • Ft10 843
    • Ft12 624
    • Ft5 420
    • Ft18 074
    • Ft7 228
    • Ft6 023