Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Właśnie otrzymałam, więc jej nie użyłam. Przetestowałem go trochę i silnik wydaje się wystarczająco silny, by zmieszać meble i oczywiście mniejsze łatwiejsze rzeczy. Ma wyłącznik na dole i cieszę się, że ma typ C zamiast micro USB do ładowania. Kiedy naciśniesz przycisk, aby odkręcić lub odkręcić, zawsze pojawia się trochę, na którym nie można się wyłączyć. Za tą cenę jest naprawdę dobry! Dostawa była najszybsza w historii, tylko dwa tygodnie z Chin do Grecji, kiedy wszystkie inne zamówienia trwają 4-6 tygodni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Elektryczny śrubokręt z baterią Wowstick WOWSTICK SD Elektryczny śrubokręt łatwy w użyciu, bardzo praktyczny i idealny do użytku domowego. Śrubokręt posiada wygodny ergonomiczny uchwyt; konstrukcja ładowanej baterii litowej zwiększa komfort; Z jego oświetleniem LED można użyć śrubokrętu wszędzie; To narzędzie jest idealne dla tych, którzy lubią DIY lub robią dużo demontażu. Pakiet zawiera: 1 x Śrubokręt SD 12 x S2 Bity śrubowe 1 x lepka, niepoślizgowa tkanina z aksamitu 1 x kabel do ładowania USB 1 x chiński podręcznik angielski Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Robi się dość silny, musi trzymać go mocno. Rozkaz: 18-12 będzie 21-12, ale przyszedł tylko 04-01, więc 2 tygodnie!!! Nawet angielski import przyszedł wcześniej. Pudełko było całkiem rozbite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Mam mały wołstick od jakiegoś czasu, a ten jest zwykle jakościowy. Mocno śrubuje, oświetlenie jest naprawdę dobre w bitach trzyma magnetycznie nieskazitelnie. Ładowanie przez USB-C jest używane bez żadnych problemów!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Excellent product, very useful. Acceptable power, quality materials. Very fast shipping, 4 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wygląda na naprawdę dobrą konstrukcję i jest ergonomiczna. Ale jego wytrzymałość w czasie pokaże jego prawdziwą wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonały. Potężny i łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobre narzędzie, świetny Tork i skuteczny w pracy z lekkim sprzętem.Obs.Przekazał taśmę, aby nie zarysować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Wszystko jest szybko i dobrze zapakowane, polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    It seems to have a solid construction and strong enough for the use I need it. I do not like the way the spare tips are stored and it has a rubber washer that I do not understand what it needs. when using it, the noses sometimes stick and do not come out by hand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 896
    • Ft10 896
    • Ft5 295
    • Ft24 474
    • Ft12 107
    • Ft1 396
    • Ft7 263
    • Ft1 813
    • Ft6 990
    • Ft19 433