Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 10/12/2020

    Wygląda jak droga paczka podarunkowa. Kawałki są bardzo dobrej jakości i idealnie pasują. Mimo, że w instrukcji jest używany dom, używam go w pracy do moich elektrycznych rzeczy i jest to naprawdę dobry dodatek do mojego zestawu narzędzi. Jest trochę ciężki w porównaniu z moimi śrubokrętami PB, ale jest o wiele wygodniejszy w użyciu. Najlepszy wybór, naprawdę.

    Komentarze (2)
  • 16/12/2020

    są dobrze wykonane, dość kompletny zestaw, najwyraźniej dobrej produkcji, ale wtedy wiesz Xiaomi jest trudne, że może zawieść, tylko czas powie mi, czy zakup był ważny, Zobaczmy, jak długo wytrzyma włożenie końcówek w śrubokręt po pewnym użyciu i w stresie, ładnie w komorze magnetycznej w większym śrubokrętie

    Komentarze
  • 23/01/2021

    Doskonały, podoba się materiał dużo i wykończenie będzie bardzo przydatne dla małych remontów mieszkalnych, korpus kluczy w aluminium nadal jest pudełko do przechowywania.

    Komentarze
  • 05/01/2021

    Drobne śrubokręty dla bitów 4mm i 1/4"(6,35mm) Jest w solidnej plastikowej walizce z pianką. Pokrywka może być używana do umieszczania narzędzi na górze, tak aby się nie obracała.

    Komentarze
  • leoVIP5
    GR
    17/12/2020

    Przybyli w 17 dni, co do ich jakości, są bardzo dobrzy. Przewiń, przewiń.

    Komentarze
  • 26/05/2021

    πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με αρίστης ποιότητας μέταλλο. Όμορφη συσκευασία για δώρο.

    Komentarze
  • 21/05/2021

    prodotto secondo le aspettative... xiaomi ormai è una garanzia! sono veramente sbalordito x i tempi di spedizione, in ben 10gg è arrivato a casa...continuate così

    Komentarze
  • 11/05/2021

    Podręcznym narzędziem. Kawałki jakości. Szybka dostawa. Dobre na stole montażowym.

    Komentarze
  • 11/04/2021

    Όπως το περίμενα. λίγο βαρύ το μεγάλο με τις μύτες μέσα κ απλά να τις τραβάς. Δεν το δούλεψα ακόμη. Μόλις βάζω τις μύτες βγάζει μια σκονουλα. μπορεί ισωςαπο το εργοστάσιο πούδρα. Στην προσφορά αξίζει κ σίγουρα θα κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις κ συλλογή από κατσαβίδια!

    Komentarze
  • 17/12/2020

    Przesyłka trwała około 1,5 miesiąca, w końcu została zniszczona! Pudełko premium, które trzyma śrubokręty i ich części. Oba śrubokręty są takie ekstra, z bardzo ładnym srebrnym odcieniem. Są ciężkie i sztywne. Co za dobry zakup!

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,602
    • Ft8,631
    • Ft2,015
    • Ft3,451
    • Ft4,602
    • Ft4,890
    • Ft2,012
    • Ft2,587
    • Ft4,026
    • Ft8,343