Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Kiedy odkryłem produkt, od razu byłem zainteresowany. Dzięki przenośnej baterii, bez kabli na drodze i wylocie patrząc. Ponieważ jestem również bardzo zadowolony z wowstick, od razu do niego dotarłem. Jestem absolutnie zachwycona. Wysokiej jakości metal, wszystko przemyślane, z magnetyczną pokrywą. Moja rekomendacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Ten Cordless Klee Pen jest mały, łatwy w użyciu i w pierwszym szybkim teście, aby go sprawdzić, działał dobrze i stał się gorący w około 15 sekund, jak obiecuje. Był w ładnym opakowaniu z kilkoma klejem i kablem USB. Jedynym rozczarowaniem jest to, że magnetyczna osłona ssąca nie działa prawidłowo i nie zamyka się mocno, ponieważ wygląda na to, że coś poszło nie tak z położeniem jednego z magnesów. Inaczej produkt wydaje się być dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Strasznie wygodny, przenośny, szybki start. Dla małych rzeczy jest idealny. Metalowa rama i nasadka magnetyczna. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Śliczny mały produkt. Świetny plan na szybkie, małe prace. Dobra jakość konstrukcji. To szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo mały i przenośny. Zawsze możesz go mieć przy sobie. Bardzo małe kawałki Sticka, które nie wystarczą na długo. Bateria działa długo, ale nie wiesz ile masz baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    02/07/2021

    Wowstick Cordless Hot Pen Gluer to wysokiej jakości element, i jest całkiem przydatny dla osób, które chcą użyć małego i wygodnego, bezprzewodowego długopisu klejowego. Nagrzewa się wystarczająco szybko, jest mały i łatwy w użyciu, a jeśli można wskazać coś jako małą wadę jest fakt, że potrzeba małych kawałków kleju, więc trzeba będzie go uzupełniać dość często. Ale jak na urządzenie przenośne i bezprzewodowe to jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To bardzo dobra jakość i praktyczna gorąca broń silikonowa. Myślę, że to jeden z najlepszych produktów do stosowania bez problemów z kablami. Pręty silikonowe są zbyt małe, ale mogą przechowywać 3 w przedziale na pokrywie. Szczególnie podobała mi się innowacja i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo dobra jakość, ogrzewa się bardzo szybko, dobrze z workiem z klejem, tylko mały szczegół na pokrywie jeden z magnesów się odkleił, ale dobry trochę kleju, który nie może naprawić, zaleca, łatwe w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    To po prostu doskonały produkt. Szybko się rozgrzewa. Bardzo mi się podoba. Jest o wiele lepszy niż produkt Boscha, który daje tę samą usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Całkiem elegancki produkt. Ciało jest aluminium. Wieko jest namagnesowane. Szybko się rozgrzewa. Typ c z wsadem.Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 608
    • Ft3 142
    • Ft6 990
    • Ft6 630
    • Ft5 946
    • Ft6 639
    • Ft9 049
    • Ft6 294
    • Ft47 201
    • Ft3 951