Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(247)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(247)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    Заказал-Оплатил - 2021-11-22. Получил посылку (Россия, Нижний Новгород) - 2022-01-03. Около 40 дней шла из Нидерландов.. Долговато. Но с этой пандемией - не снижаю оценки. Причем по России шла быстро. В Москву посылка прибыла 2021-12-28. И через 5 дней я ее получил. А все основное время она ползла по Европе. Это для русскопердячих холуев, у которых всегда почта России виновата. Трек отслеживался полностью. Упаковано все отлично (см. фото). Зарядил, проверил - все работает. Я доволен. Нужный инструмент для работы на выезде. Компактный. Особо отмечу - возможность сразу после использования одеть крышку и положить в сумку (не дожидаясь остывания - корпус металлический. Обычные клеевые пистолеты приходится долго ждать после использования, прежде чем положить в сумку. Мои рекомендации и товара.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    To jest niesamowite!!! Wykończenie, jakość używanych materiałów, funkcjonalność jest po prostu znakomite. Ładuje się szybko, nagrzewa się bardzo szybko, pracuje przez kilka godzin. Wymaga 7 mm kleju w niskiej temperaturze, nigdy nie używaj wysokotemperaturowych. W pokrywie można przechowywać 3 patyki, które magnetycznie przyczepia się do korpusu urządzenia. Posiada fizyczny przełącznik przeciw przypadkowej pracy, wskaźnik stanu led do ładowania i ogrzewania. Jest bardzo mały, mieści się w pudełku z narzędziami lub torbą. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Ten Cordless Klee Pen jest mały, łatwy w użyciu i w pierwszym szybkim teście, aby go sprawdzić, działał dobrze i stał się gorący w około 15 sekund, jak obiecuje. Był w ładnym opakowaniu z kilkoma klejem i kablem USB. Jedynym rozczarowaniem jest to, że magnetyczna osłona ssąca nie działa prawidłowo i nie zamyka się mocno, ponieważ wygląda na to, że coś poszło nie tak z położeniem jednego z magnesów. Inaczej produkt wydaje się być dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Strasznie wygodny, przenośny, szybki start. Dla małych rzeczy jest idealny. Metalowa rama i nasadka magnetyczna. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Jak zwykle wowstick tworzy świetne produkty w dobrych cenach, polecam zakup. Sprzedawca był bardzo szybki, przybył w mniej niż 10 dni, wysłany z Europy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Nie próbowałem, bo kupiłem go jako prezent dla kogoś, ale to wygląda na produkt premium. Ma elegancki design i używane materiały są wysokiej jakości. A pokrywka magnetyczna jest mile widziana. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo mały i przenośny. Zawsze możesz go mieć przy sobie. Bardzo małe kawałki Sticka, które nie wystarczą na długo. Bateria działa długo, ale nie wiesz ile masz baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    02/07/2021

    Wowstick Cordless Hot Pen Gluer to wysokiej jakości element, i jest całkiem przydatny dla osób, które chcą użyć małego i wygodnego, bezprzewodowego długopisu klejowego. Nagrzewa się wystarczająco szybko, jest mały i łatwy w użyciu, a jeśli można wskazać coś jako małą wadę jest fakt, że potrzeba małych kawałków kleju, więc trzeba będzie go uzupełniać dość często. Ale jak na urządzenie przenośne i bezprzewodowe to jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Bardzo dobra dostawa dość szybko, myślałem, że temperatura będzie niska, ale zaskoczyło mnie moje oczekiwania nagrzewają się w mniej niż 15 sekund

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    To po prostu doskonały produkt. Szybko się rozgrzewa. Bardzo mi się podoba. Jest o wiele lepszy niż produkt Boscha, który daje tę samą usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$57.49
    • US$87.99
    • US$25.99
    • US$37.93
    • US$178.49
    • US$181.32
    • US$32.89
    • US$4.99