Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4513)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(4513)
    • 5 Star(4206)
    • 4 Star(237)
    • 3 Star(40)
    • 2 Star(20)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2022

    Wybierz tę najdroższą wersję ładowalną, bez obaw o pogarszanie wydajności baterii w czasie, i łatwe do wymiany tanie źródło baterii AA. Moc jest więcej niż odpowiednia dla laptopa, komputera, mikro-elektroniki, modernizacji. Ręczny moment obrotowy jest taki sam, jak bezsilny sterownik dla pierwszego poluzowania, większego zacisku. 150rpm vs nowsze 200 obr./min nie jest czymś, co większość będzie tęsknić lub preferować. Jest prawdziwą jakością Mija (spółka Xiaomi) i świetną obsługą, śruba obraca się z precyzją. Świetna jakość i wartość, jeśli szukasz tego typu narzędzia! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Podoba mi się, ale to był błąd, przycisk się zaciął, więc będzie tylko 4 Ocena ogólna ⁇ Wysyłka i przelewy Wykonanie: | Użytkowanie i inne: Wydajność: Bardzo dobra, ściska baterie, a moc regulacji jest odpowiednia do stosowania w materiałach technologicznych, więc nie będziesz miał problemów z regulacją lub usunięciem. Zastosowanie i inne: W tym szczególe, kiedy wszystko idzie dobrze, masz moc i siłę, aby to zrobić. Ale kiedy wkręcasz, dostosuj śruby, ponieważ przycisk pozostaje zablokowany, a kiedy dotrzesz do przystanku nie odłącza się, (Myślałem, że to się wyda, ale tak się nie stało). Z drugiej strony detale przenośnika i jego opakowania są najlepsze, naprawdę lubię wykończenie w ogóle. Wysyłka i przelewy: wszystko, co dobre, szybko i na czas. Ogólnie: wszystko z 10 punktów z wyjątkiem przycisku, który pozostaje zablokowany i nie wyłącza się, gdy osiągnie szczyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Towary zostały dostarczone bardzo szybko w porównaniu do innych towarów. Dobrze i bezpiecznie zapakowane. Poszczególne części śrubokrętu elektrycznego są pakowane oddzielnie. Bardzo ładne i czyste przetwarzanie. Polecam produkt do zakupu. Używam go w modelingu i małej elektronice i jestem w pełni zadowolony. Dwie baterie AAA nie są dołączone. W ciągu najbliższych dni znajdą inny sposób, by znaleźć inny. Dobra robota, dobra robota. Poszczególni członkowie innych kierowców są bardzo ważni. Wsparcie techniczne i profesjonalne wykonanie. Nie dbam o produkt dla nikogo. Używam go w modelingu i modelach i jestem pewien, że tak będzie. Dwa zespoły AAA nie są dostępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Przyjazd tylko na 6 dni (w tym święta). Perfekcyjne opakowanie!! Dużo wkładek i poręczny podwójny woreczek na śrubokręt i wkładki. Lekka i cienka. Nadaje się dla hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Testowałem na RC.. Chociaż brakuje mu trochę mocy.. To wciąż może wykonać zadanie. Jest z torbą do noszenia i przybył wcześniej niż przewidywano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Całkiem zgrabne opakowanie.. Śrubokręt działa z dwoma bateriami AAA i ma również magnetyczny koniec. Bardzo poręczny, bardzo wszechstronny..Wysoce zalecany w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Tak, robi to, co jest napisane w opisie. Posiada odpowiedni moment obrotowy do odkręcania małych elementów, a następnie przykręcania z powrotem za pomocą dobrej, mocnej i łatwej siły. Może jakaś guma na zewnętrznej obudowie sprawi, że będzie jeszcze łatwiej i wygodniej w dłuższym użyciu. Jestem naprawdę zadowolony z tego małego narzędzia i polecam go wszystkim, którzy mają kontakt z precyzyjną i wrażliwą elektroniką, pro lub DIY hobbystów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Ładny w dłoni, trochę zapakowany jak na to, co to jest, 5 pudełek i plastikowy rękaw na trzy części. Za mało mocy na małą śrubę drewnianą, ale sprawdzi się w montażu i demontażu elementów i urządzeń. Podstawowy wybór bitów z nowym i łatwym w użyciu uchwytem. Sugeruję, żeby zmniejszyć opakowanie i może dodać blokadę przełącznika, aby zapobiec przypadkowej aktywacji. Instrukcje mówią, żeby nie wkładać go do torby, a potem ci ją dostarczą?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Znakomita jakość sprzętu. Przedmiot przybył po 10 dniach, jestem bardzo zadowolony z szybkości wysyłki. Jakość budowy wydaje się bardzo dobra. Jeszcze raz dziękuje!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Co za wspaniały zestaw, pięknie zapakowany i przybył w odpowiednim czasie. Użyłem torx do naprawy laptopa i był tak łatwy w użyciu Jakość nie ma sobie równych. Wygląda pięknie. Bardzo silny i wytrzymały jak na swój rozmiar. Niesamowity koszt i będzie moim numerem 1 do zawiłej pracy. Wybrałem ten model, a nie ten, który jest ładowany. Używam 1,5v litu do ładowania. Jak można wymienić, kiedy trzeba. Genialny zestaw i nie może zarzucić jakości czy użytkowania, jest idealny. I ma piękną, dwuczęściową walizkę do przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$49.65
    • US$41.57
    • US$43.69
    • US$28.86
    • US$52.99
    • US$40.41
    • US$81.99
    • US$34.99
    • US$16.99
    • US$37.53
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$56.99
    • US$37.99
    • US$81.99
    • US$4.61
    • US$59.99